Jylland Serie 2 Pulje 20

Skødstrup-assistenttræner om Nørager-kamp: Vi har midler, der gør ondt på dem

Seriefodbold

Hvis du kaster et hurtigt blik på jeres kreds – hvem ser du så på nuværende tidspunkt som oprykningsfavorit, og hvorfor spår du holdet til at tage billetten en række op?
Jeg tænker, vi selv er en af favoritterne til oprykning. Nu fik vi frarøvet af DBU, en mulighed via playoff i efteråret, til at tilspille os en plads i Serie 1. Derfor ser jeg os som det stærkeste hold. Ellers ser jeg Hinnerup som et stærkt mandskab, som vil blande sig i toppen. På trods af, at de er oprykkere, har de et stærkt hold med gode spillere på mange af positionerne.

Hvem forventer du derimod ender under den triste side af stregen, når sæsonen er slut?
Der er mange andenhold eller tredjehold i vores pulje, så det afhænger meget af, hvad de skal afgive til det højere rangerende hold, eller hvad de får ned. Derfor er det svært at spå om, synes jeg.

Hvordan vurderer du holdenes styrker generelt set i rækken set i forhold til jer som hold?
Jeg tror, det bliver en tæt pulje, men min vurdering er, at vi har en bedste og bredeste trup. Det ser ud til, vi kan holde på spillerne, og at der bliver tilføjet et par stykker udefra.

Hvis du ser på jeres kampprogram til forårssæsonen, hvilken kamp glæder du dig så mest til, og hvorfor ser du specielt frem til denne kamp?
Kampene imod Nørager har vi de seneste mange gange spillet velspillet og intense kampe, hvor vi heldigvis har trukket os sejrrigt ud af tre af de seneste fire. De er gode på bolden, men vi har midler, der gør ondt på dem. Det hold, der vinder slaget om midtbanen, vinder som regel kampene.

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende forårssæson?
Uha, svært at sige. Personligt vil jeg kun deltage i kampe på grund af familieforøgelse samt en flytning. Men et godt humør og sparring til de resterende trænere vil jeg i hvert fald bidrage med.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]