Jylland Serie 2 Pulje 17

Skødstrup-assistenttræner: VSK blev reddet af DBU’s håbløse beslutning

Seriefodbold

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse, og hvorfor?
Jeg vil faktisk sige Fuglebakken, selvom de ikke endte på en af de øverste placeringer. Personligt synes jeg, de var bedre, end den placering de fik og spillede en god gang fodbold.

Formåede holdet at straffe jer, eller fik I lukket mandskabet godt ned?
Det var det eneste hold, udover TRIF, som formåede at vinde over os. De vandt fortjent på vores hjemmebane 2-0, hvor vi derimod formåede at vinde 4-1 på deres bane.

Hvilket hold har så været den største skuffelse, og hvorfor?
Der er 2. VSK, fordi de tidligere sæsoner, vi har mødt dem, er endt i toppen. I denne sæson blev de næstsidst, men blev reddet af DBU’s håbløse beslutning. Det andet hold er Langå. Selvom de var oprykkere, så var de minimum to niveauer under os i de indbyrdes opgør. Vi var ikke det eneste hold, som gav dem en snitter, selvom de dog formåede at vinde et par kampe.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række henover efteråret, og er du overrasket over niveauet, og hvorfor?
Et rigtig fint niveau, hvor jeg dog synes, at os selv og TRIF var et niveau over de andre. Vi har i hvert fald spillere med x-factor, som de andre hold ikke har på samme niveau.

Tror du, at corona-krisen har haft betydning for kvaliteten af spillet i rækken, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Ikke spor.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]