Danmarksserien Pulje 1

SKUFFELSERNE STOD I KØ HOS KARLSLUNDE

FOTO: Karlslunde IF

Hvad var jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvorfor vil du gerne fremhæve netop dette? Samt hvilken kamp står indprentet som den største skuffelse for jer og ”hvad gik galt”?
– Ved ikke om vi har et decideret højdepunkt i foråret, der nærmere var på det jævne. Skuffelserne står i kø mod de mere simpelt spillende hold: AB Tårnby, Taastrup, Greve og Avedøre. Alle hold vi bør slå, men ikke formår at presse i bund.

Hvordan skal i bruge sommerpausen – står den på en omgang let sommertræning ind imellem, eller holder i et velfortjent hvil? Samt skal i deltage i nogle sommerturneringer og hvis ja hvilke og hvornår?
– Der er fyldt skrald på fra start, da turneringen allerede starter 3/8. En kort pause med et tungt Vedligeholdelsesprogram fulgt af en intensiv opstart. Man er velkommen til at kigge forbi, hvis man vil prøve sig af.

Hvem fik netmaskerne til at blafre flest gange og hvem er jeres assistkonge?
– Mathias Tagø blev topscorer – vist med 16 mål og Mikkel Fahlen blev sendt afsted som den spiller flest gange i oplæggerens rolle. Han ville nok ønske de andre havde ligeså godt øje for ham, som han for dem