Danmarksserien Pulje 4

SL-job kunne godt friste Frank Hansen på sigt

Frank Hansen – Foto – Silkeborg KFUM

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

37-årige Frank Hansen havde en glorværdig karriere i Superligaen som spiller, og han kan skrive 267 kampe i den bedste række på CV’et. Den tidligere Silkeborg IF- og Esbjerg fB-spiller er stadig aktiv som spillende assistent i den ambitiøse Danmarksserie-klub Silkeborg KFUM.

Frank Hansen har også tidligere været spillende assistent i Kjellerup, og rollen som assistent passer ham ganske glimrende. Derfor er det meget muligt, at han vil forsøge at gøre karriere inden for trænerverdenen, når han stiller støvlerne på hylden.

Frank Hansen siger til LigaBold.dk, at det er rigtig interessant for ham at udvikle spillere, og det kunne være interessant at prøve sig af på en højere hylde eksempelvis i Superligaen. Han har dog ikke besluttet sig endeligt.

– Ja, det tror jeg, men jeg er også lidt i tvivl. Jeg synes, at det er rigtig spændende, det der med at kunne udvikle spillere og se, om jeg kan guide dem, med de erfaringer, som jeg har fået i løbet af karrieren både inde på banen men også udenfor, for at se, om man kan få ført træningerne ud i kampene.

– Det, synes jeg, er rigtig fedt, så det kunne sagtens være en mulighed, at jeg havde lyst til at gå den vej, men jeg ved udmærket godt, at det er et nåleøje at komme igennem, at man som spiller kan komme igennem og leve af at være træner. Der er rigtig mange trænere, der gerne vil være en del af et fuldtidssetup, og det er svært at komme igennem til en af de stillinger, siger Frank Hansen til LigaBold.dk.

Kunne det være spændende med et job i Superligaen?

– På sigt kunne det da være rigtig fint i et fuldtidssetup enten i Superligaen, 1. division eller 2. division med Silkeborg KFUM. Det kunne sagtens tiltale mig.

Mangler gennemslagskraft i forhold til cheftrænerrolle

I øjeblikket kan Frank Hansen bedst se sig selv i en rolle som assistent. Han har endnu ikke prøvet at være førstestyrmand i en fodboldklub, og derfor ved han ikke, om han har evnerne til den opgave endnu.

– Det er nok mere assistentrollen lige nu. Jeg har jo ikke prøvet cheftrænerrollen, så det vil være svært at sige. Det er ikke sådan, at jeg tænker, at cheftrænerrollen er lige mig lige nu. Der mangler jeg lidt gennemslagskraft. Så ja, en assistenttrænerrolle vil nok passe mig bedre lige nu, men igen når man så føler sig tryg i det, og man så har de andre redskaber til at kunne begå sig som cheftræner.

– Jeg ser det lidt som et step på vejen det med at starte med at være assistent og få lov til at komme med input uden dog med det fulde ansvar. Så der kan man være med på sidelinjen og så lære af de trænere, som man kan være så heldig at arbejde under, siger Frank Hansen til LigaBold.dk.

Frank Hansen skiftede fra Silkeborg IF til Silkeborg KFUM i september 2016. I sommeren 2018 tog han springet videre til Kjellerup, inden han vendte tilbage til Silkeborg KFUM tidligere i år.

Silkeborg KFUM er lige nu nummer to i Danmarksserien Pulje 4 med 21 point efter ni kampe. Holdet har ikke tabt i dette efterår i Danmarksserien. Udover Frank Hansen tørner den tidligere Superliga-spiller Dennis Flinta også ud for mandskabet.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]