Jyllandsserien Pulje 2

Søften GF-cheftræner efter nederlag: Vi tumler stadig med en meget smal trup

Søften GF 8984

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Jeg synes ikke, der var en overflod af gode detaljer. Det var generelt en uskøn kamp med lange bolde fra begge hold, men det var nu engang det, den dårlige bane var til.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
En godkendt første halvleg, men vi var ikke i nærheden af at producere det antal chancer, vi plejer.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Vi scorede på én ud af tre-fire store chancer, så det er nok lige i underkanten.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Bestemt. Jeg synes ofte, taberholdenes skribenter er fokuserede på egen dårlige præstation i stedet for at anerkende modstanderens indsats. Kristrup var den rigtige vinder. De var væsentlig bedre end os til at forvalte den tvivlsomme bane.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Nej, det kom med lige præcis det, vi forventede. De har evnen til bare at smadre på, når forholdene er vanskelige og synes egentlig også. de spillede pænere fodbold end for nogle få år siden. Men som sagt var det ikke tilfældet i denne runde. Banen var for ringe til poleret bold.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Vi tumler stadig med en meget smal trup. I opgøret var hele motorrummet småskadede, og selvfølgelig prægede det spillet. Vi er noget fra at kunne stille med det stærkeste, vi kan, men kan man nogensinde det? Vi kommer med al sandsynlighed til at kigge ind i en sæson, hvor vi har både U17, Oldboys, spillere der ikke træner, og Serie 4-spillere med på holdkortet, men det er ikke noget nyt. Vi går stadig indtil samtlige kampe med troen på, vi kan tage point, men vi er helt med på, vi er underdogs i det, jeg vil betegne, som den stærkeste Jyllandsserien 1, vi har været i. Og når alt kommer til alt, er Jyllandsserien 1 nok heller ikke et sted for os efter JBU-strukturændring, der følger efter den her bøddelsæson. At bruge hele dage på at afvikle kampe, som med al sandsynlig bliver konsekvenserne med kun to permanente Jyllandsserie 1-puljer er i min verden endnu et fejlskub af format. Jeg tror, man har glemt spillerne er amatører, og mange unge mennesker værner om deres fritid, men det kan selvfølgelig også godt være os,, der betragter fodbold lidt anderledes end andre, men jeg tvivler.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Dommerne, der alle tre havde en virkelig god dag på kontoret. Jeg tror faktisk slet ikke, jeg registrerede en større fejl. Hovedommer Ulrich Bossow er ud over at være en meget dygtig dommer, også beriget med en fantastisk rolig stil, det gør ham velvalgt i kampe med hold, der lever sig ind i spillet på godt og ondt som netop Kristrup og os.

Seneste kamp:
Modstander: Kristrup
Resultat: 1-2-nederlag til Søften GF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]