Jyllandsserien 2 Pulje 4

Søften GF-cheftræner om nervepirrende kamp: William Salah scorede et kongemål

Søften GF – Foto – Søften GF

Hvordan vil du karakterisere kampen?
Det var en topkamp værdig, intensitet, nerve og spænding til dybt ind i overtiden. Da Brabrand fik et helt korrekt dømt frispark 15-20 sekunder efter den oprindelige tillægstid og dermed en sidste mulighed for udligning, rumlede det lidt i maven.

Hvordan var holdets effektivitet?
Semigod, vi brændte chancer, vi normalt scorer på, især en friløber i de døende minutter burde være omsat. Til gengæld synes jeg, at vores defensiv, der ofte får kritik, viste mandsmod og knoklede røven ud af bukserne mod en god modstander.

Hvis du skal fremhæve kampens detalje, hvad var det så?
Vi skiftede en ung William Salah ind, og han fik på fin vis omsat de frustrationer, der ofte er ved at starte ude og afgjorde kampen med et kongemål helt op i krogen

Synes du, at kampens resultat er retvisende ud fra spil og chancer, og hvorfor?
Den del kan jeg forstå, Brabrand har evalueret. Jeg noterer mig, at de synes, vi nu ufortjent har vundet begge opgør. Det har jeg det fint med. Fodbold er ofte et utaknemmeligt spil. Og uanset om de manglede spillere, og om vi både tillod os at lave højdere, sparke på mål og endda tyre, så handler det om at putte bolden i kassen, og det gjorde vi en gang, og Brabrand lykkedes ikke, og derfor vandt vi igen – fortjent eller ej. Jeg er enig i, at de brændte nogle giga-chancer og havde momentet i store perioder, men jeg noterer mig også, og at vi og Brabrand-lejren har noget forskellige opfattelser på det at være i kontrol. I min verden er man først i kontrol med kampen, hvis man holder modstandere fra afslutninger og farlige situationer, og i vores øjne var vi tæt på ved flere standardsituationer og havde også flere chancer, vi normalt scorer på, hvorfor kontrollen virkede noget tvivlsom på os. Men det er nu en gang charmen ved fodbold, vi betragter det ofte forskelligt afhængig af hvilke briller, vi ser kampen igennem.

Synes du, at holdet holdt sig til gameplanen, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Ja, især synes jeg, vores defensiv gik forrest på dagen

Hvilke positive og negative momenter tager du med fra kampen?
At vi generobrede førstepladsen fra netop Brabrand. Det bliver ‘close’. Brabrand er et klassemandskab, der spiller noget flot angrebsivrig bold og har bestemt fortjent en plads i Jyllandsserien 1. Om det bliver via en førsteplads eller de (eller vi) får en chance via kvalkampen som toer, må tiden vide, der kan stadig ske udfald for både dem og os, og Lyseng kan stadig nå at blande sig, hvis de laver rent bord til sidst

Hvem blev kåret som kampens spiller, og hvad viste han?
Vores hvide slagter Mike Rohde gik i den grad forrest på dagen fra centerforsvaret

Seneste kamp:
Modstander: Brabrand IF
Resultat: 1-0-sejr til Søften GF

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.