Jyllandsserien 1 Pulje 1

Søften GF-cheftræner revser klubbens bane

Martin Løber – Foto – Anders G. Rasmussen

Hvad fokuserer I på i de første træninger efter julepausen?
Lige p.t spiller vi stadig blot til to mål på tirsdage. Der skal tankes noget ærgerrighed op, så derfor træner vi ikke som normalt i pauserne.

Hvilken form forventer du, at spillerne er i, og hvorfor?
Fragmenteret, men det er, som det plejer at være.

Forventer du, at humøret er i top efter en lang pause, og hvilken effekt tror du, det vil få på jeres træning?
Det tænker jeg. Der er god stemning til vores hyggepas til tirsdagstræningerne, og gutterne har også leveret solide resultater til Futsal, så pilen peger opad på humørskalaen.

Hvilken tilstand er jeres træningsbane i, og har det noget at sige i forhold til jeres træning?
Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at vi har gode betingelser i egen hule. Den jord/græsbane vi har med lys er kun 75 procent af en normal bane, og 20 procent ligger ofte under vand, så det er vanskeligt når fire seniorhold, U19 og Oldboys skal få det til at gå op. Jeg tror rent faktisk, at vi med rette kan sige, at vi har klart de dårligste betingelser i Favrskov, hvilket harmonerer ret skidt med, at vi både er den højest rangeret klub over en lang årrække, men også næststørste målt på medlemmer. Vi kompenserer ved at leje baner hos vores naboer. I denne sæson smider vi igen mange penge fra klubkassen imod Hinnerup, men også Hadsten får et skud for at få det til at gå op. Det er betingelserne, indtil vi selv får et nyt og meget nødvendigt tidssvarende anlæg.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED