top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 3

SØFTEN-TRÆNER: FUGLEBAKKEN STÆRKERE END FORVENTET

SØFTEN-TRÆNER: FUGLEBAKKEN STÆRKERE END FORVENTET

Hvilket hold var rækkens positive overraskelse og hvorfor, samt hvilket hold har skuffet mest i efteråret?
– Fuglebakken var endnu stærkere end jeg havde forventet, flot arbejde af Mads og gutterne fra Højlyngen. Jeg tager også hatten af for Lyseng der endte i JS1, den havde jeg ikke set komme. Den anden vej mener jeg ikke det er min rolle og være bøddel ift. hvem der har underpræsteret, for det kræver også noget indsigt jeg ikke har, i hvad de forskellige klubber har tumlet med over sæsonen. Så hvis jeg skal svare bliver det i retning af, hvad jeg var mest overakset over, og det er klart de 2 DS nedrykkere i VSK og Skanderborg samt Åbyhøj som jeg troede ville kunne udfordre Fuglebakken mere i toppen, men sådan skulle det ikke gå. Dog er mit bud at alle 3 klubber kommer med 200 i timen i næste sæson

articles banner

Hvilken kamp vil du fremhæve som jeres “svendestykke” i efterårssæsonen og hvorfor? Samt hvordan føler du i har haft en god opbakning rent tilskuermæssigt i løbet af efteråret?
– At vi fik 2-2 ude mod VRI efter vi var spillet helt ned siger meget om det sammenhold vi har i Søften. Gutterne samlede sig i bussen. Det var også når vi havde det svært på papiret vi virkelig præsterede. Der er ingen tvivl om vi var den klub der samlede flest tilskuere. +200 til nogle kampe var flere af de andre modstandere slet ikke i nærheden af. Rent faktisk synes jeg at der er overskuende få følgenere langt oppe i rækkerne. Det er slet ikke som i gamle dage, og har faktisk også nævnt ved flere lejligheder at klubberne bør gentænke deres produkt og overveje hvordan man kan skabe bedre oplevelser for følgende og derfor også gøre det mere attraktivt at møde op på stadion. Måske se i retning af håndbolden der jo i dag har elementer af en fest med speaker og musik. Uanset hvad er det langt sjovheder at være med i målrige kampe hvor der er gang i lægterne, og heldigvis er det ofte sådan på vores hjemmebane ”gryden”, måske lidt for mange mål i eget net vil nogen mene