Fyn Serie 2 Pulje 2

Søhus Stige skal have kilometer i benene

Søhus Stige skal have kilometer i benene

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
Svært for mig og sige på nuværende tidspunkt, jeg er lige trådt ind som træner.

Hvordan vil du betegne hans evner som målscorer og vigtighed for holdet i jeres opspil?
Antal afslutninger i vores interne kamp imod vores serie 1, viste ikke meget overhovedet fra nogen af spillerne. Det er i hvert fald et issue i træningen fremadrettet, og så kan der måske komme navne på fremadrettet!

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
Der har vi set et nyt ansigt som gjorde det blændende og havde ingen aktier i vores nederlag imod vores 1 hold overhovedet, ellers har vi en unge spiller i klubben som er et stort talent!

Hvad er hans største styrke som målmand?
Han viste god reaktionsevne på stregen i flere tilfælde.

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret?
Igen er det svært for mig min manglende kendskab til truppen er ganske enkelt for lille, men umiddelbart er der nogen stykker som nok vil komme op og banke på til serie 1.

Hvorfor?
Fordi det drejer sig om spillere som er der i med og modgang, og den modgang Søhus stige havde i serie 2 sidste sæson tror jeg de vil være medvirkende til at vi i fællesskab kan løfte og derved vokse sig ud af serie 2 rammerne.

Kommende træningskamp:
Her drejer det sig om og få nogen kilometer i benene, selvfølgelig vil jeg gerne se om vi kan finde et vinderinstinkt hvilket jeg tror er meget muligt!

Modstander: Otterup og Fraugde (1)
Kampsted: Søhus
Dato:6. og 9. August

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]