København Serie 2 Pulje 4

Sønderbro Fight skal møde Nørrebro FF: Er lidt svært at vide hvad vi kan forvente af os selv

Sønderbro Fight – Foto – Sønderbro Fight

 

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Det er lidt svært at svare præcist på. Det er vores første turneringskamp, så det er lidt svært at vide, hvad vi kan forvente af os selv, grundet det er så lang tid siden, man har spillet en kamp om point.

Hvordan har I forberedt jer på jeres modstander?
Vi har ikke forberedt os specifikt på modstanderen, men mon ikke vores kære træner har et par ord at sige om dem inden kampen på lørdag. Derudover ved jeg, at vores kære brødrene Billeskov holder et skarpt øje med alt, hvad der rører sig på Nørrebro, og i særdeleshed, hvad der foregår i Mimersparken, når de er ude og give den som en anden LeBron James.

Mener du, at I er favoritter, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Det vil jeg ikke sige. Vi er begge hold, som ligger oppe i toppen af vores række, så på den front bør det nok være meget lige, men qua at Nørrebro FF har spillet to betydende kampe mere end os her i foråret, samt de meget offensive udmeldninger, som de er kommet med, så anser jeg dem som en lille favorit.

Hvad skal fungere, for at I snupper de tre point?
Vores sammenhold skal fungere, og vi skal holde os til gameplanen. I efteråret var vi rigtige gode, fordi vi arbejdede sammen, og der ikke var én, som var for fin til at tage et defensivt løb. Derudover så kendte vi også vores begrænsninger og spillede på det, som gjorde os rigtig gode.

Tror du, at det bliver et målrigt opgør eller en mere taktisk affære, og hvorfor?
I Sønderbro Fight er det jo sjældent, det bliver en decideret taktisk affære, så mon ikke, der kommer nogle mål, forhåbentlig flest til os.

Hvad vil en sejr betyde for jer i forhold til stillingen?
At vi går forbi Nørrebro FF i tabellen og kan gå op på en anden- eller tredjepladsen.

Hvordan står I fysisk som hold?
Det er svært at sige præcist. Vi har spillet nogle træningskampe og har haft mange gode træninger, men det er jo ikke det samme som en turneringskamp.

Kommende kamp:
Modstander: Nørrebro FF
Kampsted: Kløvermarken
Dato & klokkeslæt: Lørdag 10. april klokken 12

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]