København Serie 2 Pulje 4

Sønderbro Fight-spiller: Begge mål blev nok hjulpet lidt på vej af mindre fejl af målmændene

Sønderbro Fight – Foto – Sønderbro Fight

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
For os må det nok være vores mål i de døende minutter af kampen, det skabte da en stor glæde hos os. Ellers må den tur, vores angriber lavede over en halv banelængde, også nævnes. Desværre endte det ikke med et mål, det havde det fortjent.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Vi spillede en ganske udmærket kamp. Vi kunne godt have lagt et par ekstra procenter på, og derigennem fået sejren, men omvendt må vi være tilfredse. når det var første kamp i fem-seks måneder, mens vores modstander havde spillet et par kampe.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Den var ok. Havde vi været lidt mere effektive, kunne vi nok godt have løbet med de tre point, men omvendt var der heller ikke vildt mange chancer, så at vi scorede én er vel ok.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Det gør det nok. Nørrebro FF vil naturligvis være ærgerlige, qua vi scorede et par minutter før tid. Omvendt synes jeg, vi havde flere rigtig gode muligheder, særligt i 1. halvleg, hvor vi havde én friløber og én chance, de fik reddet lige til sidst, hvor deres målmand var på en lille skovtur. De skabte ikke det store mod os og scorede på et lidt heldigt mål, men vi er også lidt heldige på vores. Begge mål blev nok hjulpet lidt på vej af mindre fejl af målmændene.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Nej, ikke rigtigt. Synes, de var og er et godt hold, som helt bestemt har en del fornuftige spillere. Jeg havde nok regnet med, at de ville spille bolden langs græsset lidt mere fremfor at slå lange bolde, men det var nok fornuftigt af dem qua Kløvermarkens manglende græstæppe.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Der mangler nok lidt på formen, men det kommer nok, når vi får spillet flere kampe.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Vores sublime midterforsvar Mikkel Gantzler både med sit udseende og sin præstation mindede han om Ivan Nielsen, det var en ren fornøjelse. Synes også, vores målscorer Frederik Junge bør nævnes, måske også for hans jubel, hvor han meget hurtigt skulle ud og kramme vores træner, så er man vel sikker på at skulle spille næste kamp.

Seneste kamp:
Modstander: Nørrebro FF
Resultat: 1-1

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]