København Serie 2 Pulje 4

Sønderbro Fight-spiller: Vores maskine Morten Nygaard plejer at være et monster efter vinterpausen

Sønderbro Fight – Foto – Sønderbro Fight

Hvor og hvornår starter I forberedelserne til den nye sæson, og på hvilket tidspunkt skal I træne?
Planen var at skulle starte op i starten af februar, det, tror jeg stadigvæk, er udgangspunktet, men vi ved jo, som alle andre, ikke hvornår vi reelt set kan begynde. Træningskampe virker i hvert fald til at være udsat til minimum marts måned, så det gælder om at få løbet nogle kilometer i februar, så vi er klar til det og sæsonstart.

Har I nogle faste traditioner, og hvordan påvirker corona-restriktionerne disse?
Nej, det har vi ikke rigtig. Der plejer at være lidt hygge træning, men det er der sat en stopper for på grund af corona.

Hvordan plejer formen at være hos spillerne, når I starter forberedelserne til forårssæsonen?
Den er svingende. Der er nogle, som plejer at løbe af sig selv over vinteren blandt andet plejer vores maskine Morten Nygaard jo at være et rent monster efter vinterpausen. Omvendt har vi nogle, som nok ikke er de mest aktive, ingen nævnt, ingen glemt.

Hvem er træner, og hvilke andre personer er tilknyttet jeres hold i foråret?
Det er Morten “Ihlow” Wigotski, som det også var i efteråret. Derudover har vi hans trofaste assistent og Sønderbros svar på Mikel Arteta, Sebastian Rich. Slutteligt har vi vores super holdleder, nok Københavns flotteste, Henrik Wiese.

Er der én person i jeres klub, du gerne vil fremhæve for hans/hendes store (og måske usynlige) arbejde for klubben, og hvorfor vil du gerne fremhæve denne person?
Det tror jeg kun kan være vores kære formand. Han gør rigtig meget både for vores hold, men også generelt for hele klubben. Jeg tror, det ville være svært at få det til at køre rundt uden ham, så det skal han have en kæmpe tak for. Han er skøn.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]