Jylland Serie 2 Pulje 21

Sommerferien bruges på eksperimenter i Spangsbjerg

Foto: Spangsbjerg IF

Hvordan skal I bruge sommerpausen?
– Vi skal bruge sommerferien på at bygge på / eksperimenter / og få sammenspillet en stor oprykket U-19 med de senior som allerede er en del af Spangsbjerg Senior fodbold

Hvornår starter I officielt forberedelserne til efterårssæsonen?
– Efter en lille uges ferie – pga. studenterrunder – starter træningen tirsdag d. 7/7, 18.30 – herefter vil der være træningen hver tirsdag og torsdag, samt nogle udvalgte mandage. Alle dage kl. 18.30.

Forventer du, at I får nyt blod ind i truppen?
– Udover de dygtige oprykkede U-19 spillere har jeg ikke de store forventninger til tilgange.

Er der nogle spillere, som du forventer, forlader jer?
– Jeg må desværre konstatere at et par spillere forlader os, herunder vores dygtige midterforsvar Ralle. Dette er bestemt et stort tab, men jeg forventer andre vil træde til.

Hvis man som spiller overvejer at skifte klub, hvorfor skal valget så falde på din klub?
– Som alle andre senior klubben har vi et godt socialt miljø, eget klubhus, legendariske fester, fodbold på flere forskellige ambitions niveau, frivillige som brænder for klubben – og så har vi Torben “Bøf” Mikkelsen en legende i det lokale fodboldmiljø.

Skal I deltage I nogle sommerturneringer?
– Ikke som det ser ud pt. Men der kommer rigelig med træningskampe 🙂

Hvad ser du mest frem til i efterårssæsonen?
– Vi ser selvfølgelig frem til at komme til at spille om point igen. Derudover så er jeg nysgerrig på om truppens store potentiale allerede kommer til syne i efteråret, eller der skal bruges længere tid på at få sammenspillet holdet.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.