Sjællandsserien Pulje 1

Sommerferien bruges på træning i Albertslund

FOTO: Albertslund IF

Hvordan skal I bruge sommerpausen?
– Vi skal bruge sommerpausen til at træne. Drengene var egentlig i nogenlunde form, da vi mødte ind efter corona-pausen, så vi ønsker at bygge videre på den grundform, så vi kan være klar til den nye sæson. Rejser i sommerferien bliver der alligevel ikke meget af, så vi udnytter situationen med træning og træningskampe.

Hvornår starter I officielt forberedelserne til efterårssæsonen?
– De er så allerede startet.

Forventer du, at I får nyt blod ind i truppen?
– Det forventer jeg helt sikkert. Vi har allerede fået 3 nye ansigter ind, og flere har meldt deres ankomst til prøvetræninger, så det bliver rigtig spændende.

Er der nogle spillere, som du forventer, forlader jer?
– Vi har desværre måtte sige farvel til vores anfører Nicklas Ellis Hansen, som har valgt at stoppe sin aktive karriere, for at få lidt mere tid med familien. Vi er rigtig ærgelige over han stopper, men har fuldt forståelse og støtter ham i hans valg. Samtidig må vi sige farvel til vores højre back, New Khanthong, som flytter med familien “hjem” til Falster. Endnu et ærgeligt farvel, men også her har vi fuld forståelse.

Hvis man som spiller overvejer at skifte klub, hvorfor skal valget så falde på din klub?
– Klubbens motto er: Glæde, Fællesskab og Udvikling. Det vægter vi rigtig højt i seniorafdellingen. Så hvis man vil finde et sted, som sætter en stor ære i, at udvikle spillere, have et godt fællesskab og spile fodbold på et seriøst plan, så skal man komme til Albertslund IF.

Skal I deltage I nogle sommerturneringer?
– Nej. Vi planlægger selv træningskampe.

Hvad ser du mest frem til i efterårssæsonen?
– Vi glæder os som små børn til at spille fodbold igen. Vi ser ud til at få et spændende hold og et godt set-up omkring truppen. Vi glæder os derfor til at se, hvordan sæsonen kommer til at forløbe.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.