top banner
top banner
top banner
Sjælland Serie 2 Pulje 4

SORØ-SPILLER EFTER ØRSLEV-KAMP: JEG ER TRÆT AF AT TABE

SORØ-SPILLER EFTER ØRSLEV-KAMP: JEG ER TRÆT AF AT TABE

Endnu en kamp er overstået – hvem mødte I og hvad blev slutresultatet, samt hvem stod for jeres mål i kampen?
– Jeg er så f****ing træt af at tabe fodboldkampe efterhånden!!! Og så endnu et nederlag til Ørslev, som vi vel godt kan begynde at kalde en “ond ånd”, som vinder 4-3. Vores mål stod Simon Bakkegaard, Emil Hansen og Martin Bjerre for.

Hvad overraskede dig mest i løbet af jeres seneste kamp og føler du kampens resultat var i overensstemmelse med spil og chancer?
– Igen en spillemæssigt lige kamp, hvor jeg synes vi generelt var bedre på bolden end dem. Men vi producerer og scorer altså stadig færre mål end vores modstandere og så vinder vi sgu ikke.

articles banner

Der er tit fokus på dommerpræstationen – hvordan vil du beskrive denne i jeres seneste kamp?
– Generelt en godkendt indsats, måske en af de bedre vi har haft i denne sæson. Alligevel undre det mig, at begge hold forholdvis tidligt får en henstilling, men kun os der blive straffet med to gule (begge korrekte), hvor Ørslev blot for henstillinger igen, hvor en af kendelserne ligge på vippen til en frarøvelse af oplagt scoringsmulighed, hvor en af vores bliver angrebet med skuldre i ryggen, i en situation hvor næste træk var en dribling uden om keeperen, som iøvrigt var meget usympatisk!

Efter weekendens kamp er I nu lidt over halvvejs i efterårssæsonen – hvordan vil du beskrive jeres efterårssæson indtil nu?
– Skuffende, ganske enkelt. Men tabellen lyver jo aldrig, så vi må arbejde os ud af det