top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 2 Pulje 4

SPÆNDENDE FORÅR I VENTE HOS TVED

Foto: Tved Boldklub

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jamen jeg forventer vi alle sammen udvikler os endnu mere end vi har gjort allerede, Jeg syntes drengene har flyttet sig meget og taget det til sig som der er blevet sagt. Jeg forventer vi klatrer en plads op i rækken som minimum, og at der kommer mere konkurrence om pladserne, folk kan blive endnu bedre hvis der kommer en hård og sund konkurrence om pladserne.

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Jamen vi lukker faktisk ganske få mål ind, hvilket jeg syntes er meget positivt når jeg sådan reflekterer over hvor mange folk der har været brugt i bagkæden. En ting vi skal blive bedre til er og udnytte de chancer vi skaber. Jeg vil ikke vælge en spiller der skal holdes øje med, jeg tror at vores serie 2 trup går et spændende forår i møde.