Spar penge på sport og træning

su studierabatter

Dette indhold er sponsoreret

Flere og flere træner, og nogle gør det endda på daglig basis. Når vi træner, holder vi os sunde og i form, hvilket virker forebyggende mod en lang række sygdomme, som for eksempel diabetes og hjertekarsygdomme. De, der træner, lever i gennemsnit også længere end dem, der ikke træner. Der er altså mange fordele at hente ved at træne, herunder også mindre skønhedsgevinster, såsom pænere hud, blankere hår og tonede muskler. Træning kan dog være en stor udgift, især når man er på SU. Læs videre og bliv klogere på, hvordan du kan spare penge på træning og træningsudstyr.

 

Hvor kan du få rabatkoder til sport og fritid?

Ønsker du at finde en god fitness studierabat eller studierabat til tøj, kan du med fordel besøge Studentoffer her. Denne side tilbyder et overblik over markedets bedste studierabatter, herunder træning studierabat. Således kan du for eksempelvis spare mange penge på fitness kosttilskud fra State og MyProtein, eller på træningsudstyr og tøj fra mmsport.dk, BfR eller Apuls. Der skal nemlig være plads til at vedligeholde sin form og passion for træning selvom, man er på SU. 

 

SU og studierabatter

SU, også kaldet Statens Uddannelsesstøtte, er en økonomisk støtte, som studerende på diverse ungdom- og videregående uddannelser kan søge om at få udbetalt. Som hjemmeboende under for eksempelvis en gymnasial uddannelse, kan SU’en være en ren luksus, der giver frihed til at leve. Når man er flyttet hjemmefra og studerer på en videregående uddannelse, får SU’en imidlertid en anden betydning. Husleje, regninger, bøger og skolearrangementer skal betales, hvilket render op i mange tusinde kroner årligt. Når man er fuldtidsstuderende, er det for mange desuden heller ikke en mulighed at have et job ved siden af studiet, og derfor skal SU’en både finansiere det praktiske liv og det sjove liv. Rabatkoder er en måde, at få sin SU til at række længere.

Få fuld udbytte af din SU

Den SU, studerende får udbetalt, er i manges tilfælde kun lige nok til at betale husleje. Derfor er det uhyre vigtigt, at de få ekstra penge man har, kan række langt. Er du glad for din træning, betaler du muligvis for et fitnessabonnement, hvilket ikke giver ret meget råderum til andre fornøjelser. Det kan derfor være en idé at vælge dé fitness centre, der tilbyder studierabat. Det gælder også for sportsklubber, at nogle tilbyder studierabat sport, og andre ikke gør. Derudover kan du også udnytte din position som studerende, ved at købe træningsudstyr med studierabatter.

 

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]