Sjælland Serie 2 Pulje 3

Spiller scorede fra midterlinjen da Vemmelev Boldklub tabte

Foto: Fodboldbane

Hvordan vil du karakterisere kampen?
Som en ganske fin spillet kamp.

Hvordan var holdets effektivitet?
Puha. Vi fik stadig ikke skabt de chancer, vi virkelig hungrer efter, men var spilstyrende i store perioder af kampen.

Hvis du skal fremhæve kampens detalje, hvad var det så?
Viktor Elbæk. Lidt forvirring angående et frispark, der var han lynhurtig i opfattelsen og sparkede bolden ind fra midterlinjen. Tror deres målmand fik hold i nakken af at kigge op mod himlen efter den.

Synes du, at kampens resultat er retvisende ud fra spil og chancer, og hvorfor?
Nej, egentlig ikke. Jeg havde forventet et hold, som ville være mere styrende i spillet, men scorede på to omstillinger, som de dog også var effektive på. Forholdsvis chancefattig kamp, hvor et uafgjort ikke havde været ufortjent.

Synes du, at holdet holdt sig til gameplanen, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Til dels. Vi havde snakket om de børnefejl, vi har lavet om og om igen. De første 25 minutter var noget nær det modsatte af, hvad oplægget gik på. Men der blev rettet til, og fejlene blev minimerede. Ud fra den kamp i weekenden, så jeg ikke et hold, som ligger nummer 1, men de krigede den stabilt hjem.

Hvilke positive og negative momenter tager du med fra kampen?
Vi spillede en ganske fin kamp ud over de første 25 minutter, så det kan vi forhåbentlig bruge fremadrettet. Og så er det sgu altid underholdende, når spillere, som er to meter høje, kan puffes så let væk af en spiller på 1,70 og samtidig rulle rundt, som jeg ved ikke hvad, men det sgu nok nutidens mode.

Hvem blev kåret som kampens spiller, og hvad viste han?
Vores kaptajn Kristian og Viktor deler pænt der i porten. En chef uden lige i forsvaret og generalen på midtbanen. Fuldt fortjent.

Seneste kamp:
Modstander: Oddsherred
Resultat: 1-2-nederlag til Vemmelev

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]