Sjælland Serie 1 Pulje 1

SPØRGSMÅL UGE 21

LSF LSF

Hvad tænker du om, at regeringen igen har givet mulighed for, at I kan komme ud at træne?
Det er så dejlig at komme på græs og spille fodbold igen. Der er en rigtig god stemning på holdet, og folk er virkelig motiverede. Rigtig mange har selvtrænet og holdt sig i form.

Hvornår begyndte I?
Vi begyndte at træne i små grupper torsdag d. 14/5.

Hvordan var følelsen ved igen at komme på græs?
Intet mindre end fantastisk! at komme på græs efter en vinterpause er jo en af de ting fodboldspillere ser mest frem til i foråret. Når det nu har været udskudt pga. Corona har det været ekstra specielt igen. Nu er det bare at nyde glæden ved fodbold, som vi alle har savnet!

Hvilke forholdsregler har I taget i klubben for at kunne træne?
Der er taget rigtig mange, og trænerstaben har virkelig gjort alt for at de regeringen og DBU har sendt ud bliver overholdt. Der blev lavet en skrivelse med 25 forholdsregler som skulle overholdes, så rigtig godt arbejde af trænerteamet i en meget svær situation. Der er meget koordinering fra deres side og det sætter vi rigtig stor pris på på holdet.

Hvad tænker du om de forholdsregler?
Det bliver man bare nød til at overholde, sådan er det. Men det er da ærgerligt vi ikke kan være 100 % tilbage som tidligere. Der mangler hyggen før og efter træning og ikke mindst at spille på stor bane. Det giver noget andet at spille 11 mod 11 før en kamp, for at justere, skabe taktisk forståelse og ikke mindst intensiteten bortfalder en smule når man ikke må være mange.

Hvor ofte skal I træne resten af foråret?
Lige nu er planen to gange om ugen.

Hvordan vil du beskrive jeres holds form efter den længere pause?
Den er faktisk bedre end forventet. Der er mange der har løbet lange ture eller lavet øvelser hjemme på stuegulvet. Der er selvfølgelig nogle som ikke har lavet så meget, men det vil der altid være.

Var det overraskende for dig?
Ja, formen ser godt ud og der har været løbende kommunikation via de sociale medier for at motivere hinanden.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.