Sportens verden er gået i stå: her spiller de stadig fodbold

soccer-768685_960_720

Dette indhold er sponsoreret

Der er vel ca. nul mennesker tilbage, der ikke har opdaget at de store europæiske fodboldligaer ligger stille for øjeblikket. Lige mens man troede Liverpool endelig havde brudt forbandelsen, så skyllede en ny virus-sygdom ind over verden med navnet Covid-19. Virussen, der stammer fra Kina har altså nu sat en stopper for alt boldspil i hele verden, med meget få undtagelser. Der er nemlig enkelte lande tilbage, der stadig spiller fodbold som intet var hændt. I denne artikel stiller vi skarpt på Corona-fornægterne, og hvordan det kan være at disse lande stadig fortsætter deres fodboldligaer? Læs med og bliv klogere på, hvorfor bookmakere pludselig mærke en stigende interesse for odds på den hviderussiske og turmeniske liga. Find mere information om odds og  tipwin bonus her.

Vysshaya Liga i Hviderusland er blevet hele verdens fodbold-fix

I kun et eneste land i Europa spiller de stadig fodbold på allerøveste niveau. I Hviderusland har landets diktator nemlig slået fast, at Corona ikke er noget at bekymre sig om. “Det skal blot behandles med vodka, sauna og traktorkørsel”, som den hviderussiske diktator Aleksandr Lukasjenko sagde i en pressemeddelse fra sit hjem i Minsk. Derfor genoptog det hviderussiske fodboldforbund også straks kampene i den professionelle liga Vysshaya Liga, hvor blandt andet FC Minsk og BATE Borisov spiller. Disse klubber er vel de mest kendte blandt fodbold entusiaster, da de har spillet i Europæiske turneringer før. Den genoptagede liga har også ført til, at flere landes TV-stationer har købt rettighederne til at vise den hviderussiske liga, da dette er den eneste som reelt stadig er i gang i Europa. Det gælder blandt andet russiske og ukrainske tv-stationer, der har købt sig adgang til at vise nabolandets fodboldkampe.  

I Turkmenistan og Nicaragua spiller de også stadigt 

Hvad angår resten af verden så har Asien og Mellemamerika også hver især et land, hvor der stadig spilles fodbold på højeste niveau. I centralasiatiske land Turkmenistan, har man sågar helt forbudt ordet “Coronavirus” og “Corona”, ligesom landet angiveligt siger, at de ingen smittede har. Derfor spilles der også stadig kampe i de øverste turkmeniske ligaer. I mellemamerika er det Nicaragua, der fornægter truslen fra virussen, og derfor afvikles der også kampe i dette land. Indtil videre er der ingen af landenes fodboldforbund, der har planer om at stoppe afviklingen af fodboldkampene i hverken Hviderusland, Turkmenistan eller Nicaragua. 

 

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]