Sportslig ansvarlig i Fr.holm Sydhavnen: Der var faktisk mange gode detaljer i et medrivende lokalbrag

Bk. Frederiksholm Sydhavnen 9029

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Der var faktisk mange gode detaljer i et medrivende lokalbrag med en masse gnist, tænding, fight og vilje. Men skal jeg vælge én ud,, så må det være, da vores ene midterforsvarer og fødselsdagsbarn Mikkel “Filler” Filstrup kaldte, at han scorede en lille dåse, og dernæst listede med frem på et indkast og scorede kampens afgørende mål til 3-2.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Kriger- og vindermentalitet først og fremmest. Vi startede kampen fremragende og spillede rigtig godt i de første 20 minutter og kom fortjent foran. Derefter fik Hellas kæmpet sig bedre med i opgøret, og det blev en mindre velspillet kamp og mere krig og fight. Vi fik fire gule kort undervejs, men drengene arbejdede og krigede det bedste, de har lært, som gjorde, at vi hev sejren og de tre point – klasse.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
I det åbne spil fik vi brændt nogle store chancer efter rigtig gode gennemspillede angreb, men til gengæld var vi skarpe på standarderne, hvor vi lavede to mål. Vi scorede 3 mål i kampen, og det skal altid være nok til at vinde fodboldkampe, så effektiviteten var vel ganske fin.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Jeg synes, at sejren er fortjent og afspejlede, at vi var det bedste hold på dagen især i første halvleg. I anden halvleg er det meget mere lige blandt andet på grund af de mange kort, vi fik suget til os, men alt i alt, så mener jeg, at vi var bedst og fortjente sejren. Men igen, det er sikkert med farvede briller, og Hellas kan måske have en anden opfattelse.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Nej, det var egentlig som forventet. Det er et hold i modgang, som havde tabt de to første kampe, inden de skulle møde os. Derfor synes jeg faktisk, at de reagerede rigtig positivt undervejs i opgøret, da de kom bagud af flere omgange. Nogle hold har en tendens til at falde sammen, når de i forvejen er i modgang, men det gjorde Hellas ikke. De rejste sig og “krigede” videre og var ikke langt fra at tage et enkelt point til sidst.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Det ved jeg faktisk ikke, da jeg ikke tror, vi har set det endnu. Holdet udvikler sig hele tiden og er inde i en rigtig god rytme, hvor den stærke træningskultur, sammenholdet og fællesskabet er fundamentet for de flotte resultater, vi er startet sæsonen med. Det gælder ikke kun klubbens første-senior, men også anden-senior og tredje-senior, der ligeledes har startet foråret med maksimum point. Der skal lyde stor ros til alle klubbens spillere og trænere for det fantastiske stykke arbejde, de har lagt i opstarten. Det høster vi frugterne af lige nu med de flotte resultater.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Mikkel Albryn løb med størstedelen af stemmerne efter kampen, da han diskede op med alle tre assists. Udover at Mikkel er en rigtig dygtig fodboldspiller, der har hele pakken i form af altid at arbejde hårdt i holdets tjeneste, samtidig med at han er kreativ spiller, der kan skabe chancer og score mål, så er han også kendt for at være klubbens mest madglade spiller, da han aldrig er set ankomme til træning eller kamp uden lidt lækkert i hånden. Men i lørdags fik han vist, at en god gang McDonald’s er vejen frem, hvis man vil lære at kaste lange indkast.

Seneste kamp:
Modstander: BK Hellas
Resultat: 3-2 sejr til Fr.holm Sydhavnen

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.