Sportslig ansvarlig i Fr.holm Sydhavnen: Vil gerne rose holdet for at blive ved med at tro på tingene

Bk. Frederiksholm Sydhavnen 9029

Hvad var holdets største styrke i efteråret, og hvordan kom det til udtryk i kampene?
Jeg vil gerne rose holdet for at blive ved med at tro på tingene efter en svær indledning på sæsonen. Kombinationen af, at spillerne formåede at holde “snuden i sporet”, samtidig med at tilgangen af nye kvalitetsspillere gradvist blev spillet ind på holdet, gjorde, at vi i sæsonens sidste fire kampe formåede at hente tre sejre. Det var tre meget vigtige sejre og yderst vigtige point i tabellen, som var båret eller skabt af nogle stærke holdpræstationer.

Hvad var holdets største svaghed i efteråret, og hvordan blev I straffet for det af de andre hold?
I den første halvdel af sæsonen kæmpede vi med den defensive del af spillet, hvor vi lukkede for mange mål ind. Det var medvirkende til, at vi i denne periode ikke fik høstet så mange point, som vi havde troet og håbet.

Hvem er holdets anfører, og hvor længe har vedkommende været det?
Det er Kevin Nielsen, som har været kaptajn siden foråret 2019. Siden vinteren 2020 har Kev samtidig været spillende assistenttræner i BFS.

Hvordan vil du beskrive jeres anfører som leder på holdet?
Jeg har kun store roser tilovers. Kev er helt grundlæggende en taktisk og teknisk rigtig dygtig spiller. Derudover er han en leder, der tager et kæmpe ansvar både på og udenfor banen. På banen formår Kev at hjælpe og gøre sine medspillere bedre, og udenfor banen er han med sit store arbejde medvirkende til, at BFS er en meget attraktiv klub at spille for, hvilket vi også kan aflæse i den mærkbare tilgang, vi har fået det seneste års tid. Kev yder et kæmpe arbejde for klubben, og jeg glæder mig til at følge holdets og Kevs fortsatte udvikling.

Mener du, at der er behov for nye spillere, for at I kan levere bedre resultater i foråret? Hvis ja, på hvilke positioner, og hvorfor?
For det første, så mener jeg, at vi p.t. har en rigtig stærk og bred trup. Men alle trupper har gavn af styrket konkurrence om pladserne, som ny tilgang kan give, og det gælder naturligvis også os. Men jeg kommer ikke til at udpege decideret positioner, hvor jeg helst ser denne tilgang. Det, synes jeg, sender et skævt signal til de spillere, som p.t. kæmper om pladserne på de givne positioner, og det fortjener de ikke.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.