Albaniserien

SSV Højfyn søger spillere: Vi tager kampen op

SSV HØJFYN SSV HØJFYN

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Der venter et svært forår for SSV Højfyn i Albaniserien. En del spillere har forladt den fynske klub, og derfor har klubben hårdt brug for nye spillere.

Kim Breide, der er kommunikationsansvarlig i SSV Højfyn, oplyser til LigaBold.dk, at klubben gerne vil have tilgang af nye spillere, dog helst med erfaring fra den bedste fynske række.

‘Som tidligere annonceret, så er SSV Højfyn (Vissenbjerg) – vores lokale fodboldklub – voldsomt udfordret på grund af spillermangel. Vi har søgt højt og lavt efter nye spillere til vores to seniorhold. Og vi har da også været heldige med fem nye tilgange, dog ikke med erfaring fra Fyns bedste fodboldrække, men nogle rigtig gode drenge. Men det slår desværre ikke til. Skal vi trække vores Albaniseriehold fra den bedste række på Fyn – Nej. Vi tager kampen op med risiko for nogle lange forårsmåneder for de meget unge og uerfarne spillere, men vi vil også gerne introducere vores nye set-up’.

‘Vi har vores Albaniserie-hold, men derefter vender vi bøtten på hovedet og lader vores andethold i Serie 2 blive et udviklingshold, hvor majoriteten er spillere fra U19. Samtidig bliver nuværende U19-træner Dennis Hjort også ansvarlig for udviklingsholdet. Dennis har masser af erfaring i arbejdet med at udvikle unge fodboldspillere fra blandt andet TPI, OKS, Od. KFUM og B1909. Vi håber, at ovennævnte er en del af løsningen på vores udfordring, men hvis du derude stadig mangler en klub eller vil prøve noget nyt, så er vi måske løsningen for dig. Så tøv ikke med at kontakte Cuneyt Sahin, 61741814, Dennis Hjort, 31269390 eller Dennis Eriksen, 30492521’, oplyser kommunikationsansvarlig hos SSV Højfyn Kim Breide til LigaBold.dk.

SSV Højfyn er nummer 11 i Albaniserien.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]