Sjælland Serie 2 Pulje 3

Stærk keeper i Undløse

Undløse Undløse

Hvem forventer du bliver manden med de afgørende mål i efterårssæsonen?
Martin Aaberg Hansen

Hvordan vil du betegne hans evner som målscorer og vigtighed for holdet i jeres opspil?
Aaberg er blevet ældre, og kan ikke træne så meget som tidligere pga hans arbejde, og hans lille datter, men jeg mener stadig at han er blandt serie-rækkernes bedste afsluttere, og opspilsstation. Hans evne til at holde fast i bolden, giver os en mulighed for at skubbe holdet 10-20 meter længere frem, og så kan han stadig drible rundt om de fleste i en telefonboksm

Hvem står på stregen og skal forhindre jeres modstander i at score?
Lasse Jensen, en af de bedste målmænd i Serie 2

Hvad er hans største styrke som målmand?
Lasse Jensen’s smidighed & reaktionsevne er helt unik. Han redder nogle gange nogle bolde, hvor man efterfølgende kun kan stå måbende tilbage. Han er på sine bedste dage forskellen på sejr & nederlag.

Mange unge stjerneskud er dukket op på den danske fodboldhimmel, hvem skal man holde specielt øje med hos jer i efteråret?
Nikolai Holst Nielsen

Hvorfor?
“Niko” har været fast mand i over et år, og blev Årets Spiller i 2019, så man glemmer hurtigt at han kun lige er blevet 18 år. Hans energi er uundværlig for os, og han er også for alvor begyndt at bidrage med både mål & assist. Vi plejer at kalde de sidste 10 minutter af kampene for “Niko-time”, da han altid finder lidt mere styrke, når andre begynder at hænge.

Kommende træningskamp:
Modstander: Gørslev IF
Datp: Fredag d. 31.juli
Kamptidspunkt: Kl. 19.00
Kampsted: Undløse Stadion

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.