top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 1 Pulje 7

STÆRK START FOR SGI/SSK MANDSKAB – HØJT NIVEAU OG GOD TRÆNINGSKULTUR

Foto: SGI Fodbold

Hvad er grunden til jeres imponerende sæsonstart?

Vi har fået ændret trænings kulturen i klubben. Vi har få afbud til træning og træner med stor kvalitet. Samtidig har vi fået tilføjet 3-4 rigtig dygtig spillere. Det sammenholdt med at nogle af de tidligere profiler i klubben  har fået mod på fodbolden igen, og flere U19 spillere byder sig til, gør at vi har en rigtig stærk trup.

Er du overrasket over jeres præstationer i sæsonen indtil videre? 

Jeg vidste godt inden vi gik igang med sæsonen at holdet har et højere niveau end serie 1. Stort set alle mine spillere har tidligere været vant til at præstere på et noget højere niveau, så derfor vidste jeg godt at hvis vi kunne få opbygget en god træningskultur og kunne undgå for mange afbud, at så ville vi også vinde de fleste kampe.

articles banner

Har i overpræsteret eller er det et sandfærdigt billede af truppens evner?

Jeg synes ikke vi har overpræsteret, men vi har generelt præsteret på et fint niveau.

Hvad forventes der, oven på en sådan start, af resten af sæsonen?

Den er svær. Jeg syntes vi er kommet i en rigtig stærk pulje, med både Ringkøbing, Vardes og Holstebros reserver. Jeg tænker ikke at nogen af holdene er tilfredse med at have 2. Hold i serie 1 når førsteholdet er omkring 2. Div. Så de satser selvfølgelig stærkt på at rykke op og har spillere der træner mere end vores. Men jeg forventer at vi er med i kampen til det sidste og at det bliver rigtig tæt. Kvalitetsmæssigt vurderer jeg ihvertfald at vi er fuldt på højde med dem.

SGI/SSK møder i deres næste opgør HTS på udebane. Spil på kampen her!