top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien 1 Pulje 1

Status på Jyllandsserien 1 – Se hvilke hold der ligner oprykningskandidater pt.

Foto: Jyllandsserien 1

I den nordjyske pulje, Jyllandsserien 1, Pulje 1, er Nørresundby fB kommet bedst fra land efter deres fem første kampe. Fusionsklubben har vundet fire og spillet en uafgjort, hvilket giver dem et forspring på tre point ned til nummer to, Tjørring IF, der har 10 point efter de første runder.

NfB slog senest Herning Fremad i en tæt kamp, og tager i aften imod IF Skjold Sæby i hvad der også kan gå hen og blive en meget lige affære. Det gæstende Sæby-mandskab er på ni point. Det samme som Herning Fremad.

Hvis Sæby skal holde trit med Nørresundby fB, så kræver det at holdet får point med hjem i bussen fra dagens JS1-opgør. Holdet har da også en vis portion selvtillid med i sportstasken til mødet med NfB. Sæby har vundet deres tre seneste kampe, senest med 4-1 over Vildbjerg, hvor Jakob Kristensen scorede hattrick.

Tjørring IF og Herning Fremad, de to andre mandskaber der ligger med i toppen af rækken, tørner også sammen i et midtjysk lokalopgør. En kamp, hvor en eventuel vinder umiddelbart vil stå godt i forhold til at spille med om en plads i top 2. 2.pladsen giver play-off kampe om at rykke op i Danmarksserien, mens 1.pladsen er en direkte billet ind i DBU-rækken.

Herning Fremad ligger op til opgøret med at tage lidt pis på deres rivaler. Du kan se hvordan de gør her. Det er dog Tjørring IF der løber med favoritværdigheden hos Bet25.dk, hvor en hjemmesejr giver odds 2.05.

I den nederste halvdel af rækken skal holdene lukrere på at topholdene deler pointene imellem sig, så de kan rykke ind på mandskaberne i den bedste halvdel.

articles banner

I Jyllandsserien 1, Pulje 2 er ambitiøse Silkeborg KFUM øverst i tabellen. Med 13 point efter fem kampe, så står Claus Christiansens tropper bedst indtil videre, mens Aabyhøj og Agerbæk/Starup er de nærmeste forfølgere med 10 point.

Silkeborg KFUM er bookmakernes store favorit til at nappe 1.pladsen, og indtil videre så har det midtjyske mandskab indfriet forventningerne, senest med en sejr over Aabyhøj.

Rækken er dog meget tæt trods KFUM´s forspring til de resterende hold. Topholdet har vundet alle deres fire sejre med ét mål, hvilket stadig giver håb hos de øvrige mandskaber om at det kan lade sig gøre at blande sig i kampen om 1.pladsen. Silkeborg KFUM tager i denne runde imod Vejle B. En hjemmesejr giver odds 1.75 hos Bet25.dk.

Trods nederlaget til KFUM, så er Aabyhøj stadig et godt bud på en plads helt øverst i tabellen. Det århusianske forstadshold har været stærkt spillende i flere af deres kampe, hvor en 6-1 sejr over Hatting-Torsted og en 3-0 sejr ude over Vejle B, viser at holdet har masser af styrke også i form af deres skarpe angriber, Kristian Højlund, der har scoret fem gange indtil videre.

Også vestjyske Agerbæk/Starup kan vise sig at være et rigtigt spændende bud på et hold i top 2. Ole Mejrups tropper er godt organiseret og har flere stærke spillere i blandt andet Peter Risager og Rune Lauridsen. Holdet har reddet på en bølge igennem flere sæsoner, og selvom holdet har måtte lide et nederlag i løbet af de første kampe, så har holdet fundet formen igen og vundet deres tre seneste kampe. I denne runde gæster de Fuglebakken KFUM. Vestjyderne er favorit til opgøret, hvor en udesejr er sat til odds 1.80 hos Bet25.dk.

FC Djursland og Vejle B. er trods en øjeblikkelig 4.- og 5.plads langt fra sat i kampen om topplaceringerne. De to mandskaber har vist fine takter i flere af kampene, og da alle hold kan slå alle, så kan de sagtens lukrere på at de andre hold mister point, hvis de selv formår at finde stabilitet i deres pointhøst.

Se odds på runden fra Bet25.dk herunder.