Sjællandsserien Pulje 1

Stenløse Boldklub-cheftræner inden opgør: To point for nuværende er bestemt ikke prangende

Foto: Stenløse Boldklub

Hvilke forventninger har du til opgøret?
Jeg forventer i denne opstart og af drengene generelt i turneringen, at vi kommer med alt, vi er i stand til at bringe ind i denne fase. Denne kamp har helt sit eget liv, men det har denne turneringsform bestemt også.

Hvordan har I forberedt jer på jeres modstander?
Vi forbereder os bedst muligt først og fremmest med hensyn til os selv, men vi har da visse fordele ved at kende en del til blandt andet cheftræneren, assistenten og chefholdlederen, men der er da også et par af spillerne, så måske det er en fordel. Hvem ved?

Mener du, at I er favoritter, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Vi har to point, så tror ikke på, vi er favoritter.

Hvad skal fungere, for at I snupper de tre point?
Vi har fået trænet tre ugers tid nu i denne opstart, og der er tegning til en spillestil. Men for at dette opgør kan falde ud til vores fordel skal vi bestemt have vores udtryk klemt yderligere ud, samt også have vores individuelle kompetencer til at folde sig ud. Men men dette, er der en fintfølende balance mellem at performe og kunne holde til alle dommerminutterne, som skal spilles på en 100 procents indsats.

Tror du, at det bliver et målrigt opgør eller en mere taktisk affære, og hvorfor?
Jeg tror, det kan blive både en dreng og en pige. Et er, når det er træningskamp. Noget andet er, når det er tre point, der spilles om. Vi vil gøre alt, som står i vores magt, men et mål til en af siderne vil sandsynligvis åbne opgøret.

Hvad vil en sejr betyde for jer i forhold til stillingen?
Nu startede jeg jo i september 2020 og tog over med fem kampe tilbage, og på det tidspunkt var der en sult efter at tage tre point for hver kamp, så den sult er bestemt blevet meget mere udtalt nu. En sejr vil have meget stor betydning for os, da det som bekendt er et must for os for at overleve i Sjællandsserien. To point for nuværende er bestemt ikke prangende.

Hvordan står I fysisk som hold?
For hver træningsdag står vi som trup bedre og bedre, og vores træningskamp i Haslev i lørdags gav da en pejling af, at vi er på vej i den rigtig retning. Men om vi så står distancen i dette meget specielle scenarium er ret spændende faktisk. Men det kunne bestemt se meget bedre ud på dette tidspunkt, men intet er jo normalt.

Kommende kamp:
Modstander: Fredensborg BI
Kampsted: Fredensborg
Dato & klokkeslæt: Tirsdag 13. april klokken 19

 

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]