Danmarksserien Pulje 1

Stephan Petersen skifter til ambitiøs DS-klub

Karlslunde Karlslunde

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Mandag kom det frem, at 35-årige Stephan Petersen, der tidligere har spillet i AGF og FC Nordsjælland, stoppede i 1. divisionsklubben HB Køge efter halvandet år i klubben.

I forbindelse med afskeden sagde kantspilleren, at han ville trappe ned fodboldmæssigt, og nu er fremtiden allerede på plads.

Stephan Petersen skal nemlig fremover tørne ud for Danmarksserie-klubben Karlslunde IF, der topper Pulje 1.

Det fortæller Karlslunde-assistenten Jesper Myhrmann til LigaBold.dk. Han glæder sig over, at klubben har formået at få tilknyttet en så rutineret spiller.

– Det er interessant. Det er en rutineret spiller, og det skal han bringe til vores hold. Vi har et relativt ungt hold, hvor den ældste er 25 år. Han kommer ind med en masse erfaring, og det skal han byde ind med. Han ved, hvordan det fungerer på højere niveau. Han skal forsøge at hjælpe vores unge knægte på vej, så det er dejligt, siger Jesper Myhrmann til LigaBold.dk.

Klubben og Stephan Petersen har haft dialog i et godt stykke tid, fortæller Myhrmann.

– Vi har haft dialog i cirka et års tid. Han har set nogle af vores kampe på et tidspunkt, og vores Henrik Johannesen har haft nogle samtaler med ham.

Karlslunde IF topper Pulje 1 i Danmarksserien og går efter oprykning til 2. division, og assistenten vurderer, at det er kombination af lokation og spillestil, der har gjort, at Stephan Petersen valgte Karlslunde IF som sin nye klub.

– Det er nok en kombination af flere ting. Vi har selvfølgelig haft nogle snakke om, hvordan vi spiller fodbold, som, jeg tænker, tiltaler Stephan rigtig meget. Derudover er der selvfølgelig noget logistisk i det. Han bor lige rundt om hjørnet i Solrød, og hans forældre bor fem minutter væk fra stadion, hvis der skal passes børn.

– Det er selvfølgelig noget, der er bekvemt for ham, og det er selvfølgelig heldigt for os, at vi ligger godt for ham. Vores spillestil og hvordan vi tænker fodbold på i Karlslunde er også store faktorer for ham. Det tror jeg, at han har set i de kampe, som vi har spillet.

Jesper Myhrmann fortæller, at Stephan Petersen starter op sammen med holdet 16. januar, og der er lige nu ikke sat en bestemt tidshorisont på opholdet i Karlslunde for Stephan Petersen.

– Hvis han er god nok og træner nok, så kommer han jo til at spille. Så er det spørgsmålet, hvor længe han vil spille fodbold, og det skal selvfølgelig også passe ind. Han stikker jo lidt ud i forhold til alderen, men han virker ikke som en fyr, der har store armbevægelser. Han leverer det, som skal leveres på banen, siger Jesper Myhrmann til LigaBold.dk.

Stephan Petersen har spillet 231 Superliga-kampe med 24 mål og 22 oplæg til følge.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]