Jylland Serie 2 Pulje 23

Stjær B vandt: Holdleder roser flot frisparksmål

Seriefodbold

 

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Umiddelbart vil jeg mene, det var René Schimdts frisparksmål. Det så meget enkelt ud, men den blev krøllet i kort hjørne udenfor feltet, og det var på et meget vigtigt tidspunkt i kampen, som var på vippen der.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Jamen, ikke specielt godt, hvis det er det polerede spil, man skal kigge på. Indstillingsmæssigt var vi, hvor vi skulle være, og det fik os frem til sejren, men vi spillede ikke god fodbold som sådan. Det er meget tydeligt, at det var første rigtige kamp i lang tid, og derfor er vi også vildt glade for at starte ud med en sejr mod et godt Lyseng-hold.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Den var ret fin. Vi scorede vel på 50% af vores store chancer i kampen, og det er set meget værre før, og især også fordi det var første kamp. Men vi skal kunne skabe mere på et senere tidspunkt i sæsonen.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Hmm, det kommer nok an på øjnene, der ser. Jeg synes, vi viste klassen, når vi skulle, men Lyseng havde bolden meget og pressede godt på, så de vil måske tænke, de kunne have fået mere med.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Det ved jeg ikke, om jeg er, for Lyseng avler mange gode fodboldspillere. Vi mødte et ungt hold med flere dygtige individualister, og de skal nok blive et meget farligt hold i rækken. Jeg håber dog for Lyseng, at deres forreste vil tænke i at arbejde i holdets tjeneste, frem for selv at ville drible seks mand, og helst selv sparke den ind, for så tror jeg, de vil komme til at lave mange flere mål, da det er sværere at dække et hold, der angriber som en enhed.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Jamen, vi er langt fra, men det vidste vi også godt. Vi er et hold, hvor mange har spillet sammen i nogle år efterhånden, og det kommer os til gode, når vi mangler så meget form- og fodboldmæssigt lige nu.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Jamen, det kunne være vores centrale forsvar, en fighter som Lik eller andre spillere. Man er nok også nødt til at anerkende vores nykårede anfører Mads, som lavede to meget vigtige mål, selvom han ifølge eget udsagn havde gravet have op otte timer i træk inden kamp og mødte op og så noget most ud.

Seneste kamp:
Modstander: Lyseng
Resultat: 3-1-sejr til Stjær B

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]