Jyllandsserien 2 Pulje 3

STØVRING HELDIG MED DE ANDRE RESULTATER

FOTO: Støvring IF

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte VSK på udebane og spillede 2-2

Hvis du ser på kampen over alle 90 minutter, føler du så resultatet stemmer overens med spil og chancer?
– Nej, absolut ikke. Vi burde have tabt kampen relativt klart, med 2-3 mål, men stik mod spil og chancer fik vi et point i overtiden, en overtid der i øvrigt blev højdramatisk idet VSK efterfølgende fik straffespark og brændte, og ydermere sendte returbolden på overlæggeren. Det siger rigtig meget om mentaliteten på vores hold at vi formår at få point ud af sådan en kamp. Vi lægger os ikke ned på noget tidspunkt. Vi var reelt på spanden det meste af kampen, fraset 10 minutter i anden halvleg og da VSK i første halvleg kommer foran, er det ganske sigende at det er et selvmål, der giver os udligningen til 1-1. Med et kvarter tilbage kommer vi bagud 1-2 og med vores spillemæssige i den her kamp er der ikke meget der peger på udligning, men spiller nægter at give op, og får fremprovokeret den udligning vi havde brug for i overtiden.
Jeg er fuld af beundring over deres gå på mod og jeg føler mig overbevist om at vores spillemæssige niveau, var en enlig svale, for de forudgående kampe har været rigtig gode, men med til historien hører også at VSK absolut er det bedste hold vi har mødt, og uanset vores presvinkler og preshøjde havde de et modsvar. Det sætter bare mine spilleres mentalitet yderligere i relief.

Hvilken spiller/spillere skilte sig positivt ud i kampen?
– Vores målmand Mikkel Blad Krogh var uden tvivl vores bedste mand, med flere gode redninger og aktioner.

Hvordan stiller Pinsens resultater i rækken jer forud for de afsluttende kampe?
– Vi var heldige med at de øvrige resultater også blev uafgjort, så alle smed point. De betyder at vi i teorien stadig er inde i billedet til en mulig playoffplads, hvilket dog vil kræve fuld gevinst i de to sidste opgør.