top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 1

STØVRING VANDT NEDRYKNINGSKAMP MOD AALBORG FREJA

Foto: Støvring IF

Hvordan endte efterårets sidste kamp?
Fantastisk lørdag på Støvring fodboldsanlæg, Støvring vandt nedrykningskampen mod Aalborg Freja med hele 5-2. Og da Rkg og Chang spillede 2-2, ja så endte vi på en flot 5 plads.

Hvis du ser på hvad I havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
Stort tillykke til spillerne for at levere sådan en kamp, i en så afgørende kamp. Vi har trænet godt og været mange til træning hele efteråret, selvom resultaterne har svigtet os, så dejligt når man får som fortjent.

articles banner

Hvis du skal fremhæve “den usynlige profil” på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
Holdet, alle steppede op, så profilen var hele gruppen omkring js holdet. Der var mange tilskuere og vejret var godt, og ærligt så er både Rkg og Freja som rykker ned, nogle dygtige hold og det viser en utrolig lige js rækker her i efteråret.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
Desværre opstod der lidt støj i efteråret af den ene og anden slags og det giver altid skæve resultater, det skete også for os, og vores start var en katastrofe. Derfor er det super flot arbejde af alle at vi kom på rette spor igen, og endte på 5 pladsen, “kun” 6 point fra vores målsætning. Da dette var sidste kamp for træner teamet, assistent træner Rasmus Hasselris, målmandstræner Søren Als og jeg som cheftræner i Støvring for denne gang, var det en lettelse at vi holdt js status, da de sidste to år har givet gode oplevelse og meget flotte resultater med js truppen. Perfekt afslutning.