top banner
top banner
top banner
2 Division Pulje 2

STOR FREMGANG I HILLERØD OVER DE SIDSTE 12 MÅNEDER

Foto: Hillerød Stadion

Hvis du ser på niveauet i jeres række hen over efteråret, er du så overrasket over det, eller er det som forventet – hvorfor/hvorfor ikke?
– Jeg synes det er et godt niveau i rækken. Der er kun dygtige hold i 2. division, men jeg synes virkelig at vi har rykket os som hold de sidste 12 måneder. Vi er gået fra at være et hold der skulle overleve i kampene, til at nu være spilstyrende og diktere kampene. Rækken er endnu mere tæt end sidste år, hvor Hvidovre og Næstved var en klasse over alle andre, til nu at være meget lige. Men et godt niveau i en fed række, hvor man møder mange traditionsklubber.

articles banner

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, var der så noget I som hold, burde have gjort anderledes i løbet af efteråret og hvis ja hvilket?
– Jeg synes vi har manglet noget skarphed foran målet. Uden at det skal være vores offensivs skyld, så kunne vi nok godt have scoret det dobbelte antal mål end hvad vi har gjort, men på den anden side er det også vores offensiv der har kreeret disse chancer, så hvis vi havde haft lidt mere skarphed, så havde det været et rigtig stærkt efterår.