Københavnsserien

Stor kamp venter for seriehold: Vild stemning

Anders Jochumsen – nummer tre fra venstre og Kenni Kildeskov Olsen – nummer to fra venstre – Foto – Anders Jensen

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Vigerslev Boldklub har fået en rigtig god start på sæsonen i Københavnsserien under det nye trænerteam Anders Jochumsen og Kenni Kildeskov Olsen. Det er indtil videre blevet til sejre over HB og Fremad Valby, og på lørdag venter der en stor opgave, når nedrykkeren fra Danmarksserien Husum Boldklub gæster Valby.

Vigerslev-assistent Kenni Kildeskov Olsen siger til LigaBold.dk, at Vigerslev skal op mod en god modstander.

– Vi er selv kommet fra land med to kampe og to sejre, og vi vil gerne gå efter at få den tredje på lørdag. Det er et ganske fint Husum-mandskab. Vi har haft lidt folk ude til de kampe, som de har spillet, så vi er lidt klogere på, hvad vi kan gøre. Det vigtigste for Anders (Anders Jochumsen, red.) og jeg er at fokusere på os selv, angående om vi er klar på dagen til at præstere. Gør vi det, så tror jeg, at det bliver svært at spille mod Vigerslev på hjemmebane, siger Kenni Kildeskov Olsen til LigaBold.dk.

Vil du vurdere, at Husum er den sværeste modstander, som hidtil har stået over for?

– Det er svært. Husum har tre point for to kampe. Det er stadig starten på sæsonen. Hvem, der er i toppen og bunden, er svært at sige lige nu, men en ting er sikkert, at vi ikke kommer til at undervurdere nogle hold, som vi skal spille mod. Husum er et godt mandskab, og det vigtigste er, at vi får spillerne klar til den opgave.

Artiklen fortsætter under billedet.

Der var godt gang i lægterne til opgøret mod Fremad Valby. Foto: Vigerslev Boldklub

Kenni Kildeskov Olsen håber, at folk møder talstærkt op til kampen, og han vurderer, at der kan komme en vild stemning, der kan være med til at peppe spillerne ekstra op.

– Generelt har der været vild stemning til de første par kampe. Til lokalbraget mod Fremad Valby var tribunen næsten fyldt. Der er noget, som spillerne og os trænere godt kan lide. Det er fedt for spillerne og alle omkring klubben, så det håber vi selvfølgelig. Det giver også lidt ekstra til spillerne, så de er ekstra klar, hvis mange folk er ude at kigge, så det er super fedt.

Assistenttræneren mener, at det er vigtigt, at Vigerslev viser stor fight i opgøret. Det handler dog om, at mandskabet skal være klar fra første fløjt. I den seneste kamp var Vigerslev nemlig bagud med 0-2 efter et kvarter. Kampen endte dog 4-2 til Vigerslev.

– Vi skal vise det engagement og den holdspirit, som vi har vist i de to første kampe. Det har været outstanding, selv i perioder, hvor vi ikke har spillet så godt. Vi var bagud 0-2 mod Fremad Valby og kom tilbage og vandt 4-2. Det var stærkt, og det viser, at drengene står sammen og klasse. De ting skal vi arbejde videre på. Vi skal forhåbentlig ikke komme bagud 0-2 efter 15 minutter, som vi gjorde senest, så vi skal være klar fra start. Er vi det, så tror jeg også, at vi får tre point.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Vigerslev Boldklub

Vigerslev Boldklub har flere tidligere topspillere i truppen blandt andre den tidligere Superliga-spiller Nicholas Gotfredsen. Det er dog holdets to angribere, der viser god form lige nu med samlet fire mål.

– Holdet er altid vigtigt, men det er klart, at vi har to angribere i Daniel ‘Elly’ Pedersen og Daniel Holm. De er vigtige for os, hvis de kan blive ved med at score. Når en angriber scorer mål, så har man en tilfreds angriber, og det er fedt. Det hele er holdet, der skal præstere. Man kan ikke gøre det som enkeltmand, siger Kenni Kildeskov Olsen til LigaBold.dk.

Kampen mellem Vigerslev og Husum bliver fløjtet i gang lørdag 11. september klokken 14 i Valby Idrætspark.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]