top banner
top banner
top banner
Jyllandsserien Pulje 2

STOREBROR MOD LILLEBROR NÅR HERNING FREMAD OG TJØRRING MØDES

Foto: Jesper “Pinkii” Christensen, Herning Fremad

Ny kamp venter – hvem er jeres kommende modstander og hvornår spilles kampen?
– Vi møder Tjørring IF på udebane i vores lille STOREBROR / lillebror opgør på lørdag kl. 14:00

Hvordan vil i gribe den kommende kamp an?
– Selvom vi ikke spillede vores bedste kamp sidste weekend så er det egentlig mange af de samme dyder vi skal have fat i. Vi ved hvor svært det er møde naboerne fra Tjørring på udebane og det kan blive helt afgørende at komme foran i sådan en tæt kamp. Herning Fremad er ikke gode til at pakke sig, så vi vil helt sikkert forsøge at sætte os på bolden og gå efter det første mål. Hvad der ellers vil ske i sådan en kamp er der ingen der kan spå om.

articles banner

Hvilke nøgleord dækker bedst dine forventninger til kampen og hvilken spiller kan blive kampafgørende i dine øjne?
– Intenst lokalt derby. En kamp med mange følelser på spil. For Tjørring vil Skjærbæk og Ziad helt sikkert blive afgørende, kombineret med at Molbo er tilbage og har fundet formen! For Fremad vil Casper Knudsens lederskab i forsvaret være meget afgærende for os kombineret med en storspillende Seb i målet. Samtidig skal Thomas Lauritsen, Kold og Guy være i topform foran deres mål. Vi har en god kollektiv defensiv og individualister fremme der kan gøre ondt på Tjørring.

Hvad er dit kendskab til jeres kommende modstander?
– En meget sløv start er blevet vekslet til 3 sejre i træk. Spring brødrene er tilbage i storform og generelt er deres hold ved at være skadesfri. Jeg tror stadig vi skal forvente eksplosivt kontrastpil, hårdt fysisk spil og farlige dødbolde, men det bliver en aldeles helt lige kamp der sikkert afgøres i de sidste 10 minutter.