top banner
top banner
top banner
2 Division Pulje 1

STORVANG OG RIZVIC SCOREDE FOR VEJGAARD

Vejgaard B (Foto: Dorthe Adelfred)

 

Hvem mødte I denne weekend og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte Kjellerup IF og vandt med 2-1. Målene blev sat ind af Lasse Storvang og Behrem Rizvic. Kjellerups mål blev sat ind af Mathias Færge.

articles banner

Hvad tager I med jer videre fra kampen udover eventuelle point?
– Sejre avler selvtillid, og det tager vi med udover de tre point som vi også fik sat ind på kontoen.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
– Kjellerup IF er en sympatisk modstander, og en klub som jeg har stor respekt for. De har det desværre rigtigt svært ovenpå en stor del nøglespillere som i sommers søgte andre udfordringer. De kæmper med tingene, og jeg vil blive meget overrasket hvis ikke de er at finde i Danmarksserien efter sommerferien.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– Vores præstation var god, og vi var vores modstandere overlegne i samtlige spillets facetter. Vi var i kontrol i 85 minutter. Alligevel står jeg tilbage med en følelse af, at det var fuldkommen unødvendigt at indkassere en reducering 5 minutter før tid, fordi vi simpelthen kom på bagkant og sløsede. Dette gjorde at slutfasen blev hektisk, og med lidt mere marginal for Kjellerup havde de måske udlignet efter en tilfældig situation med klumpspil i vores eget felt. Vi skulle have lukket den kamp meget tidligere, og vi brænder yderlige to kæmpe chancer som kunne have gjort sejren langt mere komfortabel. Med ovenstående i betragtning ender vi på en 4 stjernet præstation !