Københavnsserien

Sundby går til pause placeret i den nederste halvdel af tabellen

Tunc Tiryakioglu – Foto – Thomas Karabulut

Hvad afgjorde kampen, og hvorfor?
Kynisme og personlige fejl gjorde desværre udslaget til hjemmeholdets fordel. Vi fik ikke scoret i første halvleg, hvor vi havde flere store tilbud og stort set holdte hjemmeholdet væk fra de helt åbne chancer.

Hvis du skal pege på et afgørende moment i kampen, hvad var det?
Hjemmeholdets scoring på straffespark til 2-0 efter en foræring fra en af vores forsvarsspillere gjorde udslaget. Her virkede det som om, at vi mistede pusten fuldstændig og mentalt ikke havde redskaberne til at komme tilbage i kampen. Og som anden halvleg skred frem, og vi ikke formåede at reducere på flere gode muligheder så gik gassen langsomt af ballonen. I stedet lukkede hjemmeholdet kampen på en omstilling i overtiden.

Er kampens resultat retvisende, og hvorfor?
Umiddelbart ja. De var kyniske, og de lavede ikke de store fejl. Jeg synes, at vi generelt igen var det bedste hold på banen i store dele af kampen og vi havde flere gode gennemspillet angreb. Men som i mange andre kampe, så manglede vi lige det sidste slutprodukt. Vi har en ung trup, og det er noget som vi er bevidste om, og noget som nok skal komme med tiden. Og jo mere vi kommer på træningsbanen og arbejder med tingene, jo hurtigere vil den proces fremskyndes.

Hvis du skal fremhæve en spiller, der gjorde forskellen, hvem var det, og hvorfor?
Jeg synes, at vores CB (centrale forsvarsspiller, red.) Emil Street spillede en stor kamp. Det er to unge drenge, som han havde på siden af sig og han tog et enormt ansvar nede i bagkæden. Derudover så synes jeg, at vores anfører Johan Visti Becker igen tog ansvar inde centralt i banen og arbejdede stenhårdt sammen med vores unge komet 17-årige Valdemar Holm Nettey-Marbell.

Fungerede din gameplan, eller havde modstanderen et modtræk, som du ikke havde forudset?
Den fungerede rigtig fint frem til pausen, hvor vi var dygtige til at skabe chancer, samt holde modstanderne væk fra de helt store chancer.

Hvad gør resultatet for jeres placering i tabellen?
Det betyder, desværre, at vi overvintrer i den nederste halvdel af tabellen. Det har været et resultatmæssigt meget svingende efterår, og hvor vi har begået for mange personlige fejl, som har kostet en del point. Vi afviger dog ikke fra vores måde at angribe kampene på – vi vil fortsat forsøge at spille med en masse mod i vores faser, samt turde gå højt på vores modstandere. Jeg er sikker på, at der venter holdet langt flere point her til foråret. Nu har vi så småt lært rækken at kende, og vi ved hvad det kræver af os til hver kamp. Det har været et lærerigt efterår for os, men vi er fortrøstningsfulde i forhold til spillernes og holdets videre udvikling. Vi har fortsat stor tro på vores egne evner, og vi har nogle fantastiske drenge, som elsker at komme til træning og spille bold.

Er du tilfreds med opbakningen til spillerne?
Vi er meget tilfredse med den opbakning, som vi både har på udebane og især på hjemmebane. Det betyder rigtig meget for vores drenge, at så mange altid støtter op omkring dem.

Seneste kamp:
Modstander: NB Bornholm
Resultat: 0-3-nederlag til Sundby BK

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED