København Serie 2 Pulje 4

Sunred Beach-spillende cheftræner efter sejr: En sløj, sløj indsats

Sunred Beach 8755

 

Hvad var kampens detalje ifølge dig?
Vores sejrsmål i dommerens overtid var i sig selv stort, men måden, det kom i hus på, kan sgu godt betragtes som kampens detalje. Først en flot diagonal tværpasning fra vores højre back, Morten Eggum, til vores venstre kant. Dernæst to snævre driblinger og en kanal fra mig selv, og så blev bolden ellers serveret på et sølvfad til en fremadstormende Jesper Lyngby, som stensikkert lagde bolden ind til slutresultatet 3-2. Meget kynisk.

Hvordan synes du, at holdet leverede?
Vi har nogle få gode periode i første halvleg, men ellers ramte vi godt nok ikke noget, der mindede om et godkendt niveau. Ud over vores keeper, Anders og et par forsvarsspillere var der ikke mange, der kunne være deres indsats bekendt. Omvendt er hver og én lovligt undskyldt, da det var vores første kamp i knap seks måneder. Og vi kun havde 13 mand på holdkortet.

Hvordan var holdets effektivitet i opgøret?
Tja, vi scorede tre gange, hvoraf to var på henholdsvis frispark og straffe. Og derudover tilspillede vi os faktisk også en halv håndfuld chancer, som også godt kunne være blevet omsat til scoringer. Men hvis begge mandskaber havde scoret på samtlige chancer i kampen, havde vi nok tabt 8-6.

Afspejler kampens resultat også kampbilledet, og hvorfor?
Nej, det gør det egentlig nok ikke. I hvert fald ikke mål på chancer. Spillet var nogenlunde ligeligt fordelt, men FC Randoms misbrugte i hvert fald fem 100 procent chancer heriblandt tre friløbere, som vores målmand Anders pillede hver gang. Det blev nærmest helt komisk til sidst. Men hvis Randoms bare var lige så gode til at afslutte, som de var til at brokke sig til dommeren, så var de nok løbet med de tre point.

Er du overrasket over, hvad modstanderholdet kom med, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Altså de har jo en af rækkens topscorere i Thøfner, og derudover Arjang og Kaltoft på midtbanen, som alle tre ville klæde mange af holdene i rækken. Men derudover var de egentlig ikke videre skræmmende. De viste god moral, karakter og styrke efter at have være bagud 0-2 indtil kampens 80. minut. Derefter scorede de to hurtige mål efter hinanden, men formår heldigvis ikke at lukke af i defensiven. Til vores held viste det sig, at Randoms var i lige så elendig form som os selv. Det var vores første kamp i et halvt år år, og Randoms tredje turneringskamp i år, men det kunne man hverken se på resultatet eller spillet.

Hvor langt er I fra jeres topniveau?
Forhåbentligt meget meget langt fra. Jeg mindes ikke en kamp, hvor vi kollektivt og individuelt har underpræsteret så meget, men samtidig har vundet. Det var lidt absurd. Men vi skal trods alt helt tilbage til 25. oktober 2020 for at finde vores seneste kamp. Både hvad angår turnerings- og træningskampe. Så vi er lovligt undskyldt og fint tilfredse med de tre point trods en sløj, sløj indsats.

Hvem blev kampens spiller ifølge dig, og hvorfor netop ham?
Det hersker der ingen tvivl om. Havde det ikke være for vores keeper, Anders Michaelsen, så kunne FC Randoms på en god dag nærmest have lavet tocifret antal mål på os. Men en god blanding mellem, at Randoms var ganske uskarpe, og Anders nærmest stod en fejlfri kamp gjorde, at de kun blev holdt på to mål. Dog spillede venstre side af vores forsvar også en godkendt kamp. Både Holmberg på venstre back og PC i midterforsvaret kan være fint tilfredse med deres præstationer. Men som hold skal der godt nok andre takter til, når vi møder et af rækkens bedste hold Nørrebro FF i næste runde.

Seneste kamp:
Modstander. FC Randoms
Resultat: 3-2-sejr til Sunred Beach

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK.

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

 

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]