København Serie 2 Pulje 4

Sunred Beach-spillende cheftræner: FC Sunshine tror at det er det bedste hold

Sunred Beach 8755

Hvilket hold var i efteråret rækkens positive overraskelse, og hvorfor?
Jeg ved ikke, om de som sådan overraskede, da jeg havde en klar fidus og favoritværdighed til dem før sæsonen, men B1960 har været niveauer over alle andre hold i rækken. Og det kan vel være, at jeg fornærmer og træder FC Sunshine over tæerne, da de tilsyneladende tror, at de er rækkens bedste hold, men det er vist ønsketænkning. 60’erne har nærmest kørt samtlige hold ud af banen. Ikke kun scorings- og pointmæssigt, men i høj grad også spillemæssigt. De spiller en type fodbold, som jeg tror, alle andre misunder. De har et tydeligt koncept, og de er knalddygtige til at praktisere det. Masser af bevægelse uden bold, spil på tredjemanden, et hav af førstegangsafleveringer og spil langs græsset på trods af, at de har Nordeuropas dårligste bane.

Formåede holdet at straffe jer, eller fik I lukket mandskabet godt ned?
Vi spillede 20 rigtige gode minutter mod B1960, derefter savede de os midtover og vandt 6-0. Og havde det ikke været for vores keeper Anders Michaelsen kunne det snildt have endt med det dobbelte.

Hvilket hold har så været den største skuffelse, og hvorfor?
Det nemme svar ville være CIK og Amager FF, da de ligger i bunden af rækken med minimal pointhøst, men det er der ikke den store overraskelse i for mig personligt. Men Nørrebro United må siges at have skuffet. To sejre ud af 12 taler sit tydelige sprog, og spillemæssigt var der ikke meget prangende over dem imod os.

Hvordan vil du beskrive niveauet i jeres række henover efteråret, og er du overrasket over niveauet, og hvorfor?
Både og. Der er en halv håndfuld hold, som er ret stærke, og som ville kunne gøre sig gældende i toppen af Serie 1. Men der er også nogle bundpropper, som trækker niveauet gevaldigt ned. Men jeg er faktisk lidt positivt overrasket vores eget niveau. Vi har i mange år kæmpet med at kunne stille hold og har vel nok det ældste aldersgennemsnit i rækken, men alligevel har vi formået at spille lige op med de fleste hold. Vi ligger midt i rækken og går på vinterpause med 17 point, og har holdt clean sheet i 4 kampe. Det må sgu siges at være godkendt.

Tror du, at corona-krisen har haft betydning for kvaliteten af spillet i rækken, og hvorfor eller hvorfor ikke?
Jeg tænker, at corona-situationen har betydet færre rejser, og det må alt andet end lige have resulteret i færre afbud til kampene. Det har det i hvert fald gjort for vores vedkommende. Så holdene i rækken har haft bedre forudsætninger til at kunne i stærkeste opstilling, og det har kunnet mærkes.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]