Jylland Serie 2 Pulje 16

Super fremmøde hos Silkeborg Boldklub

Silkeborg B Silkeborg B

Hvordan forløber træningen efter coronapausen?
– Vi har trænet godt synes jeg på trods af restriktionerne, og folk har virkelig passet deres fodbold. Vi har også nået at få spillet en del kampe, hvilket man har kunnet mærke virkelig har motiveret vores dygtige spillere. Det har med andre ord været meget positivt efter vi er startet op igen – langt mere end vi selv havde turde håbe på.

Kan I mærke forskel i fremmødet?
– Fremmødet er super godt hos os. Vores træningsmiljø og -kultur er helt i top. Vi er mange når vi træner og det foregår på en rigtig fint niveau. Det er efterhånden flere år siden, at klubben har haft så mange spillere til træning. Det gør selvfølgelig det hele meget sjovere. Måske har folk savnet at komme lidt væk fra de funklende haver under Corona-krisen. Vi krydser fingre for, at fremgangen fortsætter. Vi vil rigtig gerne være en større klub igen endnu flere hold end vi har nu. Så som jeg altid skriver når en sæson går mod enden eller skal til at starte op. Nye spillere er bestemt altid velkommen hos os.

Er I blevet ramt af skader, efter træningen er genoptaget?
– Vi har egentlig trænet og været stort set forskånet. Vi havde dog en kamp i tirsdag, hvor Emil Andersen desværre forlod dagen med et riv i lysken. Vi håber dig ikke, at det er slemt.

Har I været ramt ramt af Corona i klubben?
– Nej, vi har ikke haft spillere, der har været ramt af Covid 19. Flere spillere er blevet testet men alle tests har været negative.

Hvordan ser jeres forberedelse frem mod den kommende sæson ud?
– Foreløbigt træner vi uge 27 med, og finder vi en modstander til enten torsdag eller lørdag, så spiller vi også gerne en eller måske endda to kampe mere. Derefter holder vi pause i uge 28, uge 29 og uge 30. Inden vi starter op med en håndfuld træningskampe fra uge 31.

TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK – TIP LIGABOLD.DK

HAR DU ET TIP OM EN GOD HISTORIE I DIN KLUB, SÅ SKRIV HJERTENS GERNE TIL LIGABOLD@BOLD.DK. VORES MÅL ER AT KOMME VIDT OMKRING I FODBOLDDANMARK, OG DET KAN DINE TIP HJÆLPE OS MED.

[TheChamp-FB-Comments language="da_DK"]