Jylland Serie 1 Pulje 8

FLOT ARBEJDSSEJR TIL HORSENS FREJA

FOTO: Horsens Freja (foto: Dorthe Adelfred)

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
– Vi mødte på Fredensvang, et fint AGF hold, i en fin kamp, hvor vi tog alle tre point med hjem til Horsens efter en sejr på 1-2.

Hvordan vil du beskrive jeres præstation i kampen og hvad vil du gerne fremhæve og hvorfor?
– Flot arbejdssejr. Jeg synes virkelig, at vi står sammen som hold, og alle mand giver alt hvad de har – også udskifterne, når de kommer ind. Det var en dejlig fredag aften.De seneste par sæsoner, har vi ligget og rodet rundt i bunden, og det er rart, ikke at sidde med den følelse af, at vi skal jagte og jagte.AGF er et godt hold, men de har været lidt ramt her i den første halvdel af sæsonen. Jeg er dog sikker på, at de nok skal komme efter det, og skrabe point nok sammen til at hive sig over den stiplede linje.

Hvilket ord føler du bedst beskriver kampen som helhed?
– For en gangs skyld, synes jeg faktisk det som sådan er svært, at sætte ord på. Det var en kamp mellem to hold, der gerne ville gå til stålet og levere en god omgang fodbold. At dommeren så lægger en lidt mærkelig linje ind imellem, kan diskuteres, men jeg synes, at vi formår, at få en rigtig fed kamp ud af det fra begge sider.
Vi fik en meget vital sejr, der nu gør, at vi kan tillade os at kigge en smule opad i tabellen istedet for nedad.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– 4 stjerner. Vi er ikke helt oppe på 6, da vi stadig brænder lidt for mange chancer, og så lukker vi selvfølgelig et mål ind. Men arbejdsbyrden fortjener sku et par stjerner og så spiller vi igen til tider, fint fodbold.