Sjælland Serie 2 Pulje 4

EFTER B73 SLAGELSE-STORSEJR ROSES FK SYDSJÆLLAND-MÅLMAND

b73_slagelse_lb

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?
Vi mødte FK Sydsjælland på udebane i Lov og vandt 6-2 efter 3-1 til pause. Tænker et mere retvisende resultat havde været 10-3. Vi har vel bolden i 70-75 % af tiden og skaber mange halve og hele chancer, et hovedstød på stolpen, samt yderligere har optræk til en del der kunne have blevet til større chancer, hvor vi lige mangler den sidste skarphed. Jeg lovede jo herinde, inden kampen, at vi stadig var flinke, selvom deres kepper Lasse var i tvivl, så det tog vores offensive spillere nok lidt for bogstaveligt og nøjedes med at lave 6 kasser på ham. Spøg til side, stod han faktisk en rigtig fornuftig kamp og havde ikke så meget at gøre ved målene.

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
Vi havde aftalt at starte ud med et højt pres, og holde det så længe vi egentlig kunne. Derudover ville vi gerne spille en masse bold i fødderne på hinanden. Jeg synes det fungerede rigtig godt langt hen ad vejen. Vi har to afslutninger allerede indenfor de første 5 min. og lægger et højt pres langt størstedelen af kampen. Vi er samtidig kampstyrende det meste af kampen (de har et lille overtag de første 10 min af anden halvleg) hvor vi har nogle gode lange angreb med tålmodighed, men engang imellem også satte lidt ekstra fart på. Synes det så rigtig fornuftigt ud ift. at det var første kamp i sæsonen. De scorer efter en dødbold samt en omstilling. Målet på dødbold ville jeg gerne have været foruden, det andet mål er der ikke så meget at sige til. Vi endte med at spille ultra offensivt og havde konstant 7-8 mand foran bold, så omstillingerne var umulige at undgå. Det er ikke normalt måden vi kommer til at spille på, så omstillingerne bliver ikke farlige for os på samme måde igen.

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
Nu kender jeg ikke det generelle niveau i rækken, da vi er nedrykkere, men jeg vil blive overrasket hvis Sydsjælland er et af holdene der kommer til at være i den øverste halvdel. Jeg har selvfølgelig heller ingen idé om de manglede spillere osv. til kampen, men hvis det var deres normale niveau kunne jeg forestille mig de fik det svært. De stillede sig meget dybt og kørte kun på omstillinger. De har en dygtig keeper og et par spillere offensivt der kunne noget på egen hånd.

Det er populært at snakke om 10´er øjeblikke, hvilken spiller stod for den detalje i kampen?
Den tænker jeg vores 8’er Niklas Aude får. Han bliver spillet i fødderne, laver en flot vending og smadrer den ind via overliggeren. Ellers laver vores kant Nidal Freije også en del 10’er øjeblikke, hvor han gang på gang kørte rundt med deres unge back. Hvis han ikke i forvejen var rundtosset, efter den 90’er fest de havde proglameret med at de skulle til, blev han det i hvert fald under kampen.