Jylland Serie 1 Pulje 8

FESTFYRVÆRKERI DA HORSENS FREJA OG FC HORSENS MØDTES

FOTO: Horsens Freja (foto: Dorthe Adelfred)

Hvem mødte I og hvad blev resultatet af kampen, samt stemmer resultatet overens med spil og chancer?
– Vi havde i et festfyrværkeri på godt og ondt et lokalbrag mod FC Horsens som ender 4-4. Kampens resultatet synes jeg stemmer fint overens med spillet og chancerne – to gode offensiver og to knap så dygtige defensiver på dagen, og det gav 8 mål ialt.

Formåede I at holde jer til gameplanen I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for jer?
– Ikke rigtigt, vi gør det svært for os selv med mange indiviuelle forkerte beslutninger, og det rammer os hårdt. Vi kommer egentlig ud som lyn og torden og har den første chance efter 10-15 sekunders spil, og kommer da også planmæssigt foran 1-0 lidt senere i 1. halvleg, men det får vi desværre hurtigt snøvlet væk og er faktisk bagud med 3-1. Vi må stille os tilfredse med et uafgjort resultatet, når vi har været nede med 2, men jeg føler, at der er mere i os!

Hvis du skal sætte et par ord på modstanderen, hvordan vil du så beskrive dem efter mødet?
– Et hold, der gerne vil kæmpe – ikke det dygtigst boldspillende hold, men de er gode i deres nærkampe og her var de os en smule overlegne. Den langhårede bane var gunstig for FC, og vi fik aldrig rigtigt vores afleveringer til at sidde i skabet, som vi gerne vil.

Det er populært at snakke om 10´er øjeblikke, hvilken spiller stod for den detalje i kampen?
– Jeg kan ikke hive en decideret detalje ud, men Kevin spiller en helt fantastisk kamp og lægger op til samtlige af vores fire mål – det ene oplæg bedre end det andet og specielt det sidste i fællesskab med Ashvin kan sagtens kaldes lidt af et 10’er øjeblik. Et flot mål i de døende sekunder, der gør, at vi hiver det ene point med hjem.