Sjællandsserien Pulje 1

HUNDESTED TABTE 10-MÅLS KAMP TIL LUNDTOFTE

HUNDESTED TABTE 10-MÅLS KAMP TIL LUNDTOFTE

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Vi mødte Lundtofte på udebane og tabte 6-4

Hvordan vil du beskrive opgøret?
Meget livlig som resultatet også fortæller. Men i store dele af kampen sidder vi på spillet og kommer fortjent foran efter pausen, men så falder vi desværre sammen slutningen af kampen. De var rigtig farlige på dødbolde og det kunne vi ikke modstå hvor de vel scorer 4 af deres mål efter. Vi må desværre erkende at vi i øjeblikket ikke er særlig gode til at forsvare eget mål og fodbold bliver afgjort i felterne. Vi er gode offensivt, men vi er bare sårbare bagi lige i øjeblikket og det er noget vi skal have løst som hold.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen før de sidste kampe i efteråret?
Vi ligger nr. 4 i tabellen og når man ser på resultaterne i rækken i denne weekend, så vidner det endnu en gang at alle kan slå alle. Samtidlige hold som lå nede i den tunge ende fik point så, vigtigt vi får rystet dette resultat af os og vil bevise på lørdag at vi er en enhed som står sammen også når der er modgang.

Hvis du i bagklogskabens ulidelig klare lys, kunne ændre noget i sæsonen indtil nu, hvad vil du så gøre om?
Altid nemt at være bagklog, så det vælger jeg ikke at bruge så meget tid på. Vi skal analysere på hvad der har gjort vi står med 13 point og finde tilbage til basen som gjorde os meget svære at spille og score i mod. Vi ser fremad og har 3 kampe tilbage af efteråret som vi gerne vil slutte ordenligt af.