Københavnsserien

FC UDFORDRINGEN-ANFØRER PÅ TAVLEN I RØNNE-KAMP

FC UDFORDRINGEN-ANFØRER PÅ TAVLEN I RØNNE-KAMP

Hvad blev kampens resultat og hvem scorede jeres mål?
– Vi tabte 4-3 til Rønne. Vores mål blev scoret af Samuel Leinum, et selvmål og et lucky punch fra undertegnede.

Hvilket ord føler du bedst beskriver kampen som helhed og hvorfor?
– Nat og dag. Vi spiller en skidt første halvleg og er fortjent bagud 2-0 ved pausen. Vi kommer også bagud 3-0 kort inde i anden halvleg efter, hvad der må være sæsonens klareste straffespark på Rønne Nord Stadion begået af mig selv. Derfra tager vi dog skeen i den anden hånd og kommer flot tilbage i kampen, som vi dominerer stort. Havde kampen været 5 minutter længere, er jeg ret sikker på, at vi som minimum havde fået ét point ud af den. Men publikum i Rønne var godt underholdt, for der var masser af chancer i begge ender mod to på dagen gavmilde forsvar.

Hvad tager I med jer videre fra opgøret?
– Anden halvleg. Men også en ret tydelig erkendelse af, at vi lige nu har nogle mangler som hold, som vi skal arbejde videre med. Og den første forudsætning for det er, at vi er nødt til at have noget mere kontinuitet i vores fremmøde til kamp. Det skal simpelthen blive bedre, hvis vi vil gøre os endnu mere gældende i denne række.

Hvad betyder kampens resultat for jer, når man ser på tabellen?
– At vi fortsat ligger i den tunge af det store midterfelt, og at næste kamp mod vores venner fra PI Fodbold er en must win for os.