Jylland Serie 1 Pulje 6

VI KAN RISIKERE AT RYKKE OP, HVIS VI IKKE PASSER PÅ, UDTALER GUNDERSTED-CHEF

FOTO: Gundersted IF

Endnu en kamp er overstået, hvordan endte kampen og stemte det overens med din vurdering af kampen?
– Vi vandt 3-2 i Thisted. Vi spillede lige op med Thisted i 1. halvleg og kom til pause med en 2-1 føring. Derefter havde vi ikke mange ressourcer tilbage og var presset i bund hele 2. halvleg. Alligevel fik vi kæmpet en sejr i hus på en dag, hvor skadeslisten pressede os og vi havde kaldt Jesper Møller ind, som ikke har spillet fodbold på andet end serie 7 niveau i lang tid.

Hvilke nøgleord vil du sætte på jeres og jeres modstanders præstation i kampen?
– Thisted er gode, og jeg nægter at tro på, at de rykker ned. Om os selv kan man sige, at vi kæmpede med det vi havde på dagen. Med sejren sikrede vi på ny vores målsætning, overlevelse, og det er dybt imponerende. Halvdelen af dagens startopstilling har ikke trænet fodbold i 2019. Nu kan vi reelt også risikere at rykke op, hvis vi ikke passer på.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– 6 for holdindsatsen og attituden. 4 for spillet. Vi lander på en 5’er.

Der er et par runder igen for de fleste hold. Hvordan ser du mulighederne i de sidste kampe?
– Vi håber først og fremmest at kunne stille hold på lørdag mod Støvring. Vi skal nok få skrabet et hold sammen, og så vil vi spille kampen fuldstændigt frit. Hvis vi skulle gå hen at vinde, så vil jeg på forhånd gerne beklage over for de klubber, der tager resultaterne mere seriøst end os og meget gerne vil i jyllandsserien. Vi ved dog, at Støvring er et meget stærkt hold med puljens bedste spiller. For lidt over et år siden var vi i pulje med deres 2. hold.