Jylland Serie 1 Pulje 8

BRABRAND SIKREDE SIG OPRYKNING TIL JYLLANDSSERIEN

FOTO: Brabrand stadion

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev resultatet af kampen?
– Vi mødte FC Horsens og vandt 4-0.

Hvordan vil du beskrive opgøret og hvad betød resultatet for jeres i tabellen?
– Resultat betød at vi vandt puljen og rykkede direkte i Jyllandsserien, samtidig med at FC Horsens rykkede ned i serie 2. Selve opgøret var envejstrafik i 90 minutter hvor vi fra start til slut dominere kampen fuldstændig. Vi kommer foran efter et kvarter hvor vi allerede har brændt et par chancer, og går egentlig kun til pause med 1-0 selvom vi er i total kontrol. Efter pausen kommer vi på 2-0 10-15 minutter inde i 2.halvleg og derefter fokuserer FC Horsens mere på sene eftertacklinger end at spille fodbold. Det bliver derfor også 3 og 4-0 og det kunne godt være blevet mere i en kamp hvor FC Horsens kun kommer frem til en mulighed, og det er efter en kæmpe personlig fejl. Flot og koncenteret kamp af holdet som ikke var påvirket af det mentale pres over at skulle have 3 point, da IFSK havde vundet dagen forinden.

Hvordan vil du beskrive jeres modstanders præstation og hvorfor?
– Et hold med enkelte profiler og en stor fysik, dog ikke noget fantastisk fodboldhold og derfor rykker de også fortjent ned i serie 2. De spiller generelt rigtig hårdt, og især når de har modgang. Vi måtte lægge øre og krop til gloser og en opførsel man oftere ser på Crazy Daisy på J-dag i Horsens end på Århus Universitet. Heldigvis slap vi uden brækkede legemer og holdet var generelt gode til at fokusere på spillet på banen i stedet for at blive påvirket af hårde eftertacklinger, og på trods af en ellers god dommerindsats var det et mindre mirakel de kun får 2 gule kort i løbet af kampen.

Hvor mange stjerner (ud af 6) vil du give jeres præstation og hvorfor?
– 6 stjerner! Klasser bedre end FC Horsens i alle spillets facetter. Giver intet væk udover den ene store fejl, skaber masser af chancer og generelt en rigtig koncentreret indsats af samtlige 14 mand. Stor ros!