Københavnsserien

HUSUM-SPILLER: VI ER LIGE SOM INSTAGRAMTØSERNE

Husum Bk. Support 6357

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
Nummer 1 og 31 point for 13 kampe. Set på pointene, så er det godkendt, set på kampene vi mistede point i, så nej. De var langtfra godkendte. Så ligesom på instagramtøserne skal der bygges på bunden, i det her tilfælde er det bare bundniveauet.

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
Det synes jeg. Vi har slået de andre tophold, har færrest mål lukket ind, næstbedste offensiv og nummer 1 på både assist og topscorer listen, det vidner vel lidt om et hold der rent kollektivt er et, i hvert fald lille, niveau over resten af rækken, men også har en hvis form for x-factor.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
Hvem var det der vandt i dag, det  var dem fra Husum af.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
9-0 og 1-2. Ingen grund til at Stryger skal begynde at tabe landskampe og heller ingen grund til at skulle igennem Nations league finalen for at komme til EM på hjemmebane, nu har jeg været så heldig at få billetter, så skal jeg fandeme ikke ind og se Irland-Estland i en åbningskamp i Parken, i så fald får min blinde mor billetterne, for det er fandeme ikke særlig eksotisk.

Hvem stod I overfor i seneste spillerunde og hvad blev slutresultatet?
Vi mødte Fremad Amager og vandt 5-1, på trods af underkendt mål fordi dommeren løb rundt med fløjten i munden og kom til at fløjte af inden. Han var sgu fin at snakke med og har hørt mange gode ting om ham som dommer, men lige i fredags havde han en uheldig dag, men det er der mange der har i Husumparken, bare spørg Hvidovre, Nexø, Rønne, Udfordringen og Fremad Amager.

Hvordan vil du beskrive Jeres præstation i kampen og hvad vil du så fremhæve og hvorfor?
Vi har ikke været så gode de første 15-20 min i de sidste par kampe, så det var vores primære fokus, og det gik ok. Vi føte 3-0 efter 18, der gik så lidt sovepude i det efterfølgende hvor Fremad Amager godt kunne have lavet et par æsker, de virker dog til at være bedre til svinestreger og andre Amager unoder end at lave mål. 2. halvleg var en lang gaber, vi lavede et mål og det punkterede kampen. Fremad Amager har egentlig en masse gode spillere, men hvis man ikke gider spille sammen som et hold, så er det lige meget. Deres træner gjorde ellers hvad han kunne i pausen, han råbte så meget at der røg en loftplade ned inde i vores omklædningsrum, meget motiverende pausesnak……… Ellers Jeppe og Bomber Bo, sidstnævnte var inde i en scoringskrise, 1.5 kamp uden mål, men 2 mål af hver, fin måde at gå på pause på. Og så skal supporten selvfølgelig nævnes, fremragende arrangement, romerlys, fyrværkeri og topløse cheerleaders, det kilder alle de rigtige steder.