Danmarksserien Pulje 3

IMPONERENDE EFTERÅR HOS HERNING FREMAD

Herning Fremad

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
– Vi endte på en foreløbig 4. plads med imponerende 21 point. Det må siges at være mere end godkendt og det har overgået selv vores vildeste forventninger til dette efterår, som oprykker i Danmarksserien. Nu handler det om at få styrket truppen samt at få en del spillere klar til kamp igen og så starter næste kapitel om at overleve i rækken ! Men først en fortjent vinterpause til gutterne!

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
– Vi har ikke mødt mange trænere hvis umiddelbare reaktion ikke har været: ”Det var ufortjent at Fremad vandt”. Det har også været sandhed i et par kampe. Vi har været skarpe og kyniske, jovist. Men på et eller andet tidspunkt stopper det også med at være held, og så er det simpelthen bare fortjent at vi ligger hvor vi gør ! Flere af de hold vi har mødt har været bedre, spiller for spiller. Men man kan gøre meget når alle vil ”gå i døden” for hinanden og tilliden er stor. Det er blandt andet derfor vi ligger hvor vi gør.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
– Overraskende, nervepirrende, stolpe ind, fællesskab, selvtillid, overskud, vilje og mere fællesskab.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
– Det giver 6 point fordi vi har Kasper Schmeichel i målet og det kommer til starte bagfra når han sætter liv i holdet ! Fede kampe i vente !