Danmarksserien Pulje 4

SÆBY SER FREM TIL DEN VIGTIGE FORÅRSSÆSON

IF Skjold Sæby

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
– Vi er pt. rækkens nr. 7 med 16 point for efteråret. Vi er under stregen i øjeblikket og heldigvis er vores sæson først færdig til sommer. Har vi så levet op til vores egne forventninger i efteråret? Pointmæssigt er vi lige under det antal som vi havde ønsket os – vi har omvendt leveret nogle helt fantastiske præstationer hvor vi fortjent har vundet. Min egen personlige holdning er at vi har haft mulighed for at skabe mere succes for os selv i dette efterår end vi har gjort. Dette har vi heldigvis mulighed for at lære af til den vigtigste forårssæson nogensinde.

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
– Ja, jeg mener at overordnet set at vores præstationer stemmer overens med pointhøsten, det har været meget tydeligt at vi vinder når vi er i ”zonen” og taber når vi bare er 2% udenfor ”zonen”. De 2 kampe jeg vil fremhæve der kunne have ændret vores pointhøst er mod Lyseng og VRI. Det der er ærgerligt er at vi spiller en kamp hvor vi er foran 2 gange mod Lyseng, hvor vi ikke er robuste nok til at få point til slut, fordi Lyseng er et virkelig godt hold. Så er der vores sidste kamp mod VRI hvor vi burde have vundet, hvis du ser på chancer, men som kampen udviklede sig, fik en sen udligning i dyb overtid til uafgjort. Resten af vores pointhøst mener jeg stemmer overens med vores præstationer.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
– Fællesskab, kultur og succes. Jeg er stolt over den måde, vi som klub og seniorafdeling virkelig steppede op i sommers efter vores oprykning til DS. Især i starten af sæsonen afspejlede præstationerne virkelig det hårde arbejde, der var blevet gjort over sommeren og vi startede sæsonen som et fællesskab der var klar til at tage kampen op som oprykker. Det er kun ambitionerne hos fællesskabet der bestemmer hvor vidt vi kan drive det i IF Skjold Sæby, det gør mig ekstra glad at vide vi selv er herre over om vi vil have succes.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
– 4-0 og 2-0 – Jakob Mølby Kristensen med et hattrick i første halvleg og Christoffer Nødgård på straffe 15 min inde i 2. halvleg. Jakob Mølby Kristensen scorer til 1-0 og efterfølgende scorer Mikkel Dorff på en retur efter en håbløs afslutning fra Alexander Petersen.