Danmarksserien Pulje 2

STOLPE UD I GREVE

FOTO: Greve Fodbold

Så blev efterårssæson færdigspillet – hvilken placering og pointhøst endte det med for jer og levede den op til jeres målsætning før sæsonen?
Ja vi indtager den pladsen som rækkens bundhold. Hvilket absolut ikke var vores forventninger inden sæsonen den startede. Målsætningen var at vi skulle indtage pladsen over nedrykningsstregen, da vi godt er klar over, at vi ikke er robuste nok endnu, til at spille om de sjove pladser i toppen.

Stemmer ovenstående placering og pointhøst overens med jeres præstationer i efteråret – hvorfor/hvorfor ikke?
Som udgangspunkt så lyver tabellen jo ikke. Vi fik ellers godt styr på vores spil i de sidste 6-7 kampe, men vi desværre var det uden point, selvom vi sagtens kunne spille med om dem, så var det enten stolpe ud, eller lige en eller anden afgørelse/hændelse der opstod, som gjorde at vi alligevel ikke fik point.

Hvis du skal beskrive jeres efterårssæson, hvilke ord føler du så er mest dækkende og hvorfor?
Den har været hård ved os. Spillemæssigt var vi ikke i gear, de sæsonen den startede og da vi så endelig fik lidt gang i vores spil, ja så manglede vi altså noget mentalt i hovedet, der gjorde at vi nogle gang traf de forkerte beslutninger, på det mest uheldige tidspunkt.

Der venter Danmark 2 afgørende EM-kampe mod Gibraltar og Irland – hvordan tror du disse 2 kampe ender?
Jeg er sikker på de danske drenge tager de 6 point der ligger og venter på os.